“Artık Finaldeyiz”

Kastamonu Belediyesi GSK'nin başarılı antrenörü Osman Kalyoncu, Challange Cup yarı final müsabakalarını değerlendirdi.

YILMAZ ACAR DAVUT- Başarılı teknik adam, tur atladıkları için mutlu olduklarını ifade ederken, kupayı Türkiye’ye getirme hedefini yineledi. Ulusal bazda bir başarının çok farklı bir duygu olduğunu belirten başarılı teknik adam, destek veren herkese teşekkürlerini iletti. Artık finaldeyiz diyerek sözlerine başlayan Kalyoncu; “Artık finaldeyiz. Bugüne kadar bu başarıyı alan bu başarıyı bir yerlere kadar taşıyan çok iyi kulüplerimiz vardı. Biz bunu egale ettik. Bu başarıyı Kastamonu olarak bizim de başarmamız, bize çok büyük mutluluk verdi. Ligde başarılı olabilirsiniz, Türkiye Kupası’nı alabilirsiniz ama o sadece yörenize mal olur, bu farklı bir duygu. Burada kazanacağınız başarıyla sadece yörenizi değil ülkenin tamamını kucaklarsınız” dedi.

“AMACIMIZ EN İYİSİNİ YAPABİLMEK”
Osman Kalyoncu, finale çıkmanın mutluluğunu yaşarken finalde alınacak başarının Türk ve Kastamonu hentbolu adına çok önemli olduğunu vurgulayarak; “Bugün buraya gelen seyirciler bu ülkenin ne kadar güvenli bir yer olduğunu, bu ülkede neler yapılabileceğini çok net bir şekilde ortaya koydu. Önemli olan ne istediğinizdir. Amacımız şu anda yapabildiğimizin en iyisini yapmak. Çok iddialı konuşarak gitmek bazı zamanlar sıkıntı yaratabilir. Türkiye’ye bu kupayı getirmek istiyoruz, buna Türk hentbolunun ve Kastamonu’nun gerçekten ihtiyacı var” ifadelerini kullandı. Başarıyı paylaşmak istediklerinin altını çizen başarılı çalıştırıcı; “Buraya çeşitli illerden gelen milli sporcularımız oldu, farklı kulüplerden gelen başkanlarımız oldu. Onlar, bu bütünleşmeyi bize, Kastamonu’da gösterdiler. Bizim herkese yaklaşımımız aynı, herkesi kucaklamak istiyoruz. Herkesle dostane bir şekilde başarıyı paylaşmak istiyoruz. Bunu paylaşmak için gelen herkese çok teşekkür ediyorum” cümlelerini kullandı.

MUHTEMEL RAKİP DEĞERLENDİRMESİ
HC Karpaty takımını iki maçta da yenerek adını finale yazdıran Kastamonu Belediyesi GSK’nin finaldeki muhtemel rakiplerini de değerlendiren başarılı çalıştırıcı; “Rakip, şu anda gözüken İspanya takımı. İlk maçta rakibini deplasmanda yendi bu saatten sonra bırakacağını düşünmüyorum. Daha önce lig maçlarını izlediğim, iyi bir ekip. İspanya’da şu anda lider olan bir ekip” yorumunda bulundu.

Gündem 37 -Hentbolhaber.Net


//

Bakmadan Geçme