Artsam Koleji SK Başkanı Gani Eser, açıklamalarda bulundu

Kastamonu Artsam Koleji Spor Kulübü Başkanı Gani Eser: “Hiçbir galibiyet tek bir oyuncumun mutluluğundan ve sağlığından daha kıymetli değildir” dedi.

YILMAZ ACAR DAVUT / HENTBOLHABER.NET – Kadınlar Birinci Ligi’nde mücadele eden Kastamonu Artsam Koleji Spor Kulübü Başkanı Gani Eser, Yalıkavak galibiyeti sonrasında açıklamalarda bulundu.

Eser, sahada olup yüreği ile oynayan ya da yedek kulübesinde olup, oynamak için can atan tüm oyuncularına teşekkür etmekle başladığı konuşmasında hakemlere de ayrıca teşekkür etti. Eser, “Her iki takım da çok sayıda basit hata yaptı. Hataları telafi etme konusunda Artsam daha fazla çaba gösterdiği için kazanan taraf oldu. Adil yönetimleri için hakemlere teşekkür ederim. Sahada olup yüreği ile oynayan ya da yedek kulübesinde olup oynamak için can atan tüm oyuncularıma teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Gani Eser’den kriz anlarında stres yönetimi vurgusu
Konuşmasında hiçbir galibiyet tek bir oyuncumun sağlığından kıymetli değildir diyen Eser, “Kriz anlarında stres yönetimini daha iyi yapmak için çalışmamız lazım. Teknik ekibimizi forma şansı bulamayan oyuncularımıza da görev verdikleri için teşekkür ederim.  Hiçbir galibiyet tek bir oyuncumun mutluluğundan ve sağlığından daha kıymetli değildir. Bu bilinçle yolumuza devam edeceğiz. Artsam kültürünü deneyimleyen her oyuncu ve teknik adam bugüne kadar gördüklerini, bildiklerini sorgulamak zorunda kalmıştır. Olumlu bakış açının hakim olduğu, mutlu ve huzurlu bir ortamda çocuklarımızın yanında olmak, kişisel ve sportif gelişimlerine katkı sağlamak temel misyonumuzdur” dedi.

Galibiyeti Dilek Serçe’ye armağa
Galibiyeti, maç gününde doğum günü olan Dilek Serçe’ye armağan ettiklerini söyleyen Eser, “Maçların sonuçları sadece birer istatiksel veridir. Oysa çocuklarımız bizim gerçek değerlerimiz. Bu galibiyeti kıymetli oyuncum Dilek Serçe’ye doğum günü hediyesi olarak armağan ediyoruz” dedi.

Haber

Nice başarılı yıllara Dilek
Kastamonu Artsam Spor Kulübü’nde forma giyen 1999 doğumlu genç hentbolcu Dilek Serçe, maç sonunda güzel bir sürprizle karşılaştı. Muğla temsilcisi Muğla Yalıkavak Spor Kulübü ile oynadıkları maç sonrasında, Kulüp Başkanı Gani Eser ve takım arkadaşları Dilek’e sürpriz doğum günü düzenlediler. Pastayı görünce şaşkınlığa uğrayan Dilek, Atatürk Spor Salonu’nda doğum günü pastasını üfledi. Kastamonu Artsam Spor Kulübü yöneticileri, antrenörleri ve oyuncuları pastayla objektiflere poz verdiler.




Bakmadan Geçme