Artsam Koleji SK’dan “Özel” galibiyet

Artsam Koleji Spor Kulubü, Kadınlar 1. Ligi 13. haftasında Atatürk Spor Salonu’nda Aksaray Belediyesi Gençlik SK’ yı konuk etti.

YILMAZ ACAR DAVUT / HENTBOLHABER.NET – Artsam Koleji Spor Kulübü mücadelenin ilk yarısını 18-14 önde kapattı. İkinci yarıda da üstünlüğünü sürdüren Artsam Koleji Spor Kulübü, rakibine şans vermedi ve mücadeleyi 34-31 kazandı.

Artsam Koleji Spor Kulübü ile Aksaray Belediyesi SK arasında oynanan mücadelede Artsam Koleji Spor Kulübü’nün yeni transferi Şenay Özel ilk defa forma şansı buldu. Artsam formasıyla çıktığı ilk mücadelede muhteşem bir performans sergileyen Özel, takımının gol yükünü sırtlanırken oyun içerisinde verdiği direktiflerle de takımının sorumluluğunu üstlendi. 

Haber

Artsam’ın galibiyetinde attığı 9 golle büyük rol oynadı. Sahada da en golcü sporcu olarak göze çarpan Şenay’ı, 7 golle Virginie, 5 golle Çiğdem, 4 golle Birgül, 3’er golle Tülay ve Dilek, 2 golle Cecile ve 1 golle Bahar takip etti. Aksaray Belediyesi SK’nde en golcü sporcu ise 7 golle Halise oldu.




Bakmadan Geçme