Artsam kovaladı İzmir BŞB kaçtı

Kastamonu Artsam Koleji Spor Kulübü, Süper Lig'deki ilk mücadelesinde, Atatürk Spor Salonu'nda İzmir BŞB ile karşılaştı.

YILMAZ ACAR DAVUT / HENTBOLHABER.NET –  Maça çok kötü başlayan Artsam, ilk dakikalarda gol yollarında oldukça sıkıntı çekti. Birçok hücumdan eli boş dönen Kastamonu  temsilcisi, ilk 5 dakikada golle tanışamadı. Maçın 6’ncı dakikasına girildiğinde Artsam ilk golü bulduğunda, İzmir Büyükşehir Belediyesi GSK 6 gole ulaşmıştı.

Attığı golün ardından savunmada iyi işler çıkartan ve  agresif tutuma dönen Artsam, farkı eritti. Ancak ilk yarının son düzlüğünde hızlı ataklarla Artsam kalesinde gole ulaşan İzmir ekibi, ilk yarıyı 10-14 önde tamamladı. Artsam’ın ilk yarıdaki sıkıntısı gol yollarında istediğini yapamaması ve rakibinin hızlı ataklarına aynı hızla cevap verememesiydi. 

Haber

İkinci yarıda Artsam’ın tecrübeli isimleri Şenay Özel ve Sıdıka Kurban iyiden iyiye etkinliğini hissettirdi. Oyunu ortadan kuran tecrübeli isimlere, ilk yarıda istediğini yapamayan kanat oyuncuları da katkı sağladı ve Artsam oyuna daha fazla hakim oldu. İkinci yarının ilk dilimi tamamlandığında skorborda 15-19 konuk ekip üstünlüğü yansıdı. Skorbord tam bir kovalamacayı yansıttı. Artsam’ın attığı golün ardından İzmir ekibi golü yakalarken, Artsam’ın eli boş döndüğü pozisyondan İzmir de boş döndü. Maçın son on dakikasında Artsam tam olarak yapmayı istediği işleri yapmaya başladı. Fark eridi ancak süre yetmedi. Son nefese ‘acaba oyun dönecek mi’ soruları arasında giren Artsam, karşılaşmayı 22-24 mağlup tamamladı. 

İzmir temsilci yeni sezona Kastamonu’da 2 puanla başlamış oldu.




Bakmadan Geçme