Aslankaya, Trabzon’a Meydan Okudu

Hentbol Erkekler Süper Ligi 51 Niğdespor Antrenörü Aydemir Aslankaya, “Trabzonspor maçını kazandığımız taktirde yüzde 90 Süper Lig’de devam edeceğiz” dedi.

Bu sene ligde yaşanan sakatlıkların takımı sıkıntıya soktuğunu ve şuandatelafi etmeye çalıştıklarını belirten Aslankaya, hafta sonu İstanbulYedi Tepe takımı ile yaptıkları maçın galibiyetle sonuçlandığını, SüperLig’de kalmayı hedeflediklerini söyledi.

Aslankaya yaptığı açıklamada, Trabzonsporla 13Nisan’da oynanacak maç öncesi milli takımların kampından dolayı 3haftalık bir ara vereceklerini, Trabzonspor maçını kazanıp ligde kalıpNiğde’ye iyi şeyler yapmak istediklerini belirtti.

Aslankaya, şöyle devam etti:

"Süper Lig’de oynamak çok önemli. Sporcularım ellerinden geleniyapıyor. Biz Avrupa kupalarını hedefleyen, şampiyonluğu hedefleyen Niğdetakımını meydana getirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Sporcularımaçok güveniyorum. El ele verip Avrupa kupasını oynayan bir Avrupatakımını Niğde’ye getirip burada maç yapmamız herhalde tarihi bir olayolabilir. Buna çok uzak değiliz.

 

Bakmadan Geçme