Atatürk Üniversitesi Güç Depoluyor

Hentbol 1. Ligi A Klasmanı'nda Erzurum'u temsil edecek olan Atatürk Üniversitesi Hentbol Takımı, sahaya inerek, kros antrenmanlarına başladı.

Hentbol Federasyonu tarafından düzenlenen2012-2013 Hentbol 1. Ligi A Klasman’ında Erzurum’u temsil edecek olan AtatürkÜniversitesi Erkek Hentbol Takımı hazırlıklara başladı.

Teknik Patron AliErzurumluoğlu ile yardımcıları Orhan Aksoy ve Aykut Altuntaş yönetiminde yenisezona bilenen hentbolcular, BESYO Sahası’nda kros idmanları yapıyor. AtlamaKuleleri’nin manzarası eşliğinde yeni sezon hazırlıklarına start veren AntrenörAli Erzurumluoğlu’nun öğrencileri, ligde zor rakiplerine, genç sporcularınağırlıkta olduğu bir kadro ile kafa tutacaklar.

Antrenör Ali Erzurumluoğlu,22-23 Eylül 2012 tarihlerinde başlayacak olan Ligde takımına güvendiğinisöyledi. Yılardır önce Özel Aziziye Koleji olarak son iki yıldırda AtatürkÜniversitesi adıyla Birinci Lig’de Erzurum’u temsil ettiklerini belirtenAntrenör Ali Erzurumluoğlu, hedefe ulaşmak için yoğun çalışma içerisinegiridiklerini söyledi.

Erzurumluoğlu, “Biz Genç sporcuların ağırlıkta olduğu birkadro ile güçlü rakiplere karşı mücadele edeceğiz. Hedefimiz başarılı olarakilimizi en iyi şekilde temsil etmektir. Bize destek veren Rektörümüz Prof. Dr.Hikmet Koçak, Rektör yardımcılarımız, Genel Sekreterimiz Mustafa Arık, SağlıkKültür ve Spor Dairesi Başkanı Avni Köksal Şenol, Kulüp Başkanımız ve BESYOMüdürü Prof. Dr. Mevlüt Said Keleş’e ve Spor Koordinatörümüz M. Suphi Özçomakile tüm Atatürk Üniversitesi camiasına teşekkür ederiz. Üniversitemizin desteğiile başarıya ulaşacağız” dedi.

ÖZÇOMAK:SPONSOR ARAYIŞINDAYIZ

Erzurum’dayıllardır hentbol liginde mücadele eden takıma kimsenin sponsor olmadığını ifadeeden Atatürk Üniversitesi Spor Koordinatörü M. Suphi Özçomak, “Rektörümüzün veÜniversite camiamızın destekleri ile Hentbol Takımının ligde devam etmesinisağlıyoruz. Erzurum’da sponsorluk kavramı yeterince oturmadığı için sponsordesteği bulmakta güçlük çekiyoruz. Sponsor desteği arıyoruz, İnşallah takımımızasponsor desteği buluruz” dedi. Özçomak, “Rektörümüz Prof. Dr. Hikmet Koçak veüniversite camiamıza verdikleri ve sağladıkların destekten dolayı teşekkürediyoruz, şimdiden hentbolcularımıza ve teknik heyetimize lig öncesindebaşarılar diliyoruz” dedi.

ZORLU RAKİPLERLE MÜCADELE EDECEK

AtatürkÜniversitesi Erkek Hentol Takımı, bu sezon Antrenör Ali Erzurumluoğluyönetiminde zor rakiplerle karşılaşacak. 13 takımın yer aldığı 1. Lig AKlasmanı’nda Erzurum’u temsil edecek olan Atatürk Üniversitesi Spor KulübüHentbol takımı, 22-23 Eylül 2012 tarihinde başlayacak olan ve çift devreli ligusulüne göre oynanacak olan lig maçlarında İstanbul Anafen, İstanbul YıldızTeknik Üniversitesi, Ankara 06 Aterspor, Artvin 7 Martspor, Kayseri Atlasspor,Konya Selçuk, Erzincan Belediyespor, Adana Çukobirlik, İzmir Göztepe, SinopEğitimspor, Amasya Taşovaspor ve Bingöl Belediyespor ile mücadeleedecek.

Erzurum-İHA

Bakmadan Geçme