Atatürk Üniversitesi’nden Anlamlı Ziyaret

Atatürk Üniversitesi SK. Hentbol takımı ligin 6. Haftasında oynayacağı erteleme maçı için 14 Kasım 2012 tarihinde Bingöl e hareket ederek yol güzerghında bulunan Bingöl Karlıova da süpriz ziyaret gerçekleştirdi.

Bingöl’e doğru hareket ederken Karlıova ‘da mola veren Atatürk Üni. Spor Kulübü sporcuları, Öğretmen Hüseyin Hüsnü Tekışık Orta Okuluna (Karlıova)  ziyarette bulunurak hentbol sporunun  güzelliklerini öğrencilere paylaştılar.

Aynı zamanda da Okulun Beden Eğitimi Dersi Öğretmeni, Atatürk Üniversitesi 2010 mezunu olan ve 1.5 yıldır Karlıova da bulunan Sinem ÖZTEMİR’ i arayarak bu sürpriz ziyareti tasarlayan Ali ERZURUMLUOĞLU, Sinem hocanın da okulda görev başında olmasını öğrenir öğrenmez anlamlı ziyarette hedefine ulaşmış oldu.

Bu ziyarete iştirak eden Okul Müdürü Özkan BİNGÖL’ de bahçeye inerek şunları söyledi: “Öğrencilerimizin üniversiteli ağabeylerini bu ziyaret ortamında görmeleri onlara anlattığımız gelecek ilgili planlarının ne olduğunu görmeleri açısından çok güzel oldu. Atatürk Üniversitesi’ne bu ziyaretten dolayı teşekkürü bir borç biliyoruz” dedi.

Okul Beden Eğitim Dersi Öğretmeni Sinem ÖZTEMİR ise “Bu anlamlı ziyaret benim için çok sürpriz oldu. Hem mezun olduğum Üniversitemin oyuncuları ve okul yıllarımdaki hocamın ziyareti bana ve öğrencilerime çok heyecan verdi. Öğrencilerimin de ziyarette bulunan Atatürk Üniversitesi Takım oyuncuları gibi ilerde iyi Fakülteleri kazanmaları ve memleketimize hayırlı insanlar olmalarını temenni ediyorum” dedi.

Bu ziyareti gerçekleştiren takım Antrenörü Ali ERZURUMLUOĞLU ise “ Sinem Hocam, bizim hem üniversiteden öğrencimiz hem de ilimizin İl Hentbol Hakemi olmakla birlikte, diğer bir özelliği ise; eşi Ömür ÖZTEMİR, İlimizin İl Hakem Komitesi Başkanı ve B Klasman gözlemcimizdir.

Dolayısıyla, hentbola bu derece hizmet eden bir aileyi her zaman ziyaret bizim görevimizdir. Sinem Hocamıza öğrencileri ile birlikte bu kutsal görevinde başarılar diliyoruz” dedi.

Kulüp Genel Sekreteri M. Suphi ÖZÇOMAK ise “Takımımızın bu tür ziyaretlerle gelecek kuşaklara örnek olması, bizi son derece memnun etti. Bizim görevimiz sadece sahada müsabaka yapmak değil, öğrencilere rehberlik noktasında sporun ne kadar önemli olduğunu göstermektir."dedi

Bakmadan Geçme