Atlantik , Galibiyet Peşinde

Hentbol Bayanlar 1. Ligin iddialı ekiplerinden Atlantik Spor Kulübü Asbaşkanı Erhan Sünetçi , Hentbolhaber.Net’e yaptığı açıklamada , ” Samsun Deplasmanından Galibiyet ile Döneceğimize İnanıyorum ” dedi.

Atlantik Spor Kulübü Asbaşkanı Erhan Sünetçi , Hentbolhaber.Net’e yaptığı açıklamada : " Bu hafta deplasmanda Samsun Gençlik Spor Kulübü ilekarşılaşacağız. Bu zorlu mücadeleden ekibimizin sahadan galibiyet ileayrılacağına inanıyorum. Kadromuza ve teknik ekibimize güvenimiz sonsuz. Atlantik Spor Kulübü olarka son haftalarda başarılı sonuçlar alıyoruz. Öncelikli hedefimiz takım olarak Süper Ligde yer alıp , Avrupa Arenasında boy göstermek ve Türkiye’de hentbolun gelişmesiadına bir nebze de olsa katkı sağlamak olacaktır " dedi.

HaberSon olarak Asbaşkan Erhan Sünetçi , " Ayrıca bugün doğum günü olan sporcumuz  Gökçe Göksel’in doğum gününü kutlar ; sağlık , mutluluk ve başarı dolu yıllar diliyorum . " dedi.

Atlantik Spor Kulübü Onursal Başkanı Ulaş Ortakaya ise yaptığı açıklamada : "   Teknik ekibimiz  ve sporcularımıza bu haftaki deplasmanda oynacağımız Samsun Gençlik Spor Kulübü mücadelesinde başarılar diliyorum. Ekibimizin son haftalarda aldığı başarılı sonuçlar , bizleri mutlu ediyor. Hedefimiz sezon sonunda oynanacak play-off’larda yer alıp , gülen taraf olarak Süper Ligde yer almak olacak. Biz bunu başaracak güçteyiz. Ekip olarak hedefe kilitlendik ve başaracağız. " dedi.

Kulüp Başkanı Belçim Sivri ise düşüncelerini şöyle aktardı : " Teknik kadro ve sporcularımıza güveniyorum. Samsun deplasmanından galibiyet bekliyorum. Biz elimizden gelen desteği takımımıza veriyoruz. Sezon sonunda da takımımın Süper Lige çıkacağına inanıyorum. " dedi.
Haber

Bakmadan Geçme