Atlantik ‘in Hedefi Farklı

Hentbol Bayanlar 1.Liginde mücadele eden Atlantik Spor Kulübü, Hedefine ulaşabilmek için iddaalı transferlere nokta koydu.

Çankaya Belediyesi Anka Spor Kulübünün ekonomik sıkıntıları sebebiyle bir çok oyuncusu kendilerine yeni kulüp aramaya başlarlar iken Atlantik Spor Kulübü, 3 transfere nokta koydu.

Ligde 14.Hafta geriden kalırken 17 puanla 7.sırada olan Atlantik Spor Kulübü liderin 8 puan gerisinde.

Oyun Kurucu Jale Kırdal , Pivot Funda Taşırer ve Sağ Oyun Kurucu Marta Kurouska‘yı transfer etmeyi başaran Atlantik Spor Kulübü, lider ile arasında ki puan farkını kapatıp, Süper Lige çıkabilmenin hesaplarını yapıyor.

Hentbolhaber.Net‘e özel pozlar veren yeni transferler, kendilerini Atlantik Spor Kulübüne bağlayan sözleşmelere imza attılar.

Ayrıca daha önce transferi gerçekleşen Gergana Veskova Aleksandrova‘da  Atlantik Spor Kulübü’ne imzayı atmış oldu.

Atlantik Spor Kulübü Başkanı Belçim Sivri Hentbolhaber.Net muhabirine yaptığı açıklamada  ,"Yeni transferlerimiz Süper Ligde kendini kanıtlamış oyuncular.  Bizde yeni bir oluşum, yeni bir heyecan içindeyiz. Amacımız sürdürülebilir başarılar elde etmek. Amacımız doğrultusunda 4 oyuncumuza imza attırmış bulunuyoruz. Takımımız  ilerleyen haftalarda uyumu ile birlikte Hentbol Bayanlar 1.Ligine renk katacaktır. Şuan 7 sırada olabiliriz. Ancak takımım istediğimiz sonuçları elde edecektir."dedi.

Atlantik Spor Kulübü 26 Ocak Pazar Günü Amasya Atatürk  Lisesi Spor Kulübü ile 15.Hafta müsabakasını oynayacak.

Haber

Haber

HaberHaber

Bakmadan Geçme