Atlantik S.K. İyi Başladı

Hentbol Bayanlar 1.Ligi Play-Off Final grubu müsabakaları Burhaniye’de başladı.

ÇAy Tv’den Canlı Olarak yayınlanan ve Ekrem Özsoy’un anlatımı ile karşınıza gelen günün ilk maçında Atlantik Spor Kulübü ile Rize Pazarspor Burhaniye Atatürk Spor Salonunda karşı karşıya geldi.

İlk yarıda rahat bir oyun ortaya koyan Atlantik Spor Kulübü , Rize Pazarspor’a karşı 17-10 ‘luk skor ile üstünlük sağladı.

İkinci yarıda farkı kapatmaya çalışan Rize Pazarspor istediği skor gücünü sahaya yansıtamadı ve müsabakada skor 32-27 ile Atlantik Spor lehine sonuçlandı.

Özellikle Atlantik Spor Kulübünde Marta 11 gol ile maçın en skorer ismi olurken, Rize Pazarspor’da Hatice 7 gol ile takımını sırtlamaya çalıştı.

ATLANTİK S.K. – RİZE PAZARSPOR : 32-27 (17-10)

Salon: Burhaniye Atatürk Spor Salonu

Hakemler: Abdullah Özdeniz – Okan Yurt

Atlantik S.K.: Aleksanrova , Gökçe 5 , Şeydanur , Türkan , Esin 1 , Funda 5 , Nazlıcan  , Jale 1 , Marta 11 , Sonya7 , Mine , Aynur 2

Rize Pazarspor: Nazan 4 , Neşe , Melda , Elif , Emel , Sevda , Tuğba 6 ,  Ümran , Yağmur 4 , Buket , Tülin 2 , Hatice 7 , Gülsüm , Merve , Gülsün 4 , Milica

Rize Pazarspor antrenörü Fatma Badaoğlu yapmış olduğu açıklamada, ”iyi başladığımız maçta ataklardan boş dönünce kontrolü kaybettik. İlkmaç olması nedeni ile oyuncularımız heyecanlandılar. İnşallah kalan ikimaçımızda telafi edeceğiz” dedi.

Atlantik Spor Kulübü Antrenörü Kıvanç Özcan yapmış
olduğu açıklamada ise; " Zorlu bir müsabakadan galibiyet ile ayrılmak bizim için önemli idi. İyi başladık Süper Ligi isteyen bir ekibimiz var. İnşallah istediğimiz hedefe ulaşacağız."dedi.

FOTO GALERİ EKLENECEKTİR

Bakmadan Geçme