Atlantik Spor oldu : “Ankara 1910 S.K.”

Hentbol Bayanlar Süper Ligin yeni temsilcisi Atlantik Spor Kulübü Başkanı Ulaş Ortakaya , Kulübün geliri , tesisi , taraftarı ve camiası olmamasından dolayi isim değişikliğine gittiğini belirtti.

Atlantik Spor Kulübünün yeni adı Ankara 1910 Spor Kulübü ve renkleri de Sarı-Lacivert.

Ortakaya yapmış olduğu açıklamada :  "Ankaragücüdelegesi ve sempatizanı olmamdan dolay kulübün Atlantiksporolan ismini Ankara 1910 spor kulübü,  renklerini sarı lacivert olarakdeğistirdim. "dedi.

HaberAyrıca Ortakaya ,"Mamak belediyemiz futbol takımımızın antrenmanları vemaçlar için yeni yapmış oldugu Turközu stadyumunu, hentbol takımımızınantrenman ve maçları içinse Mamak Arena  spor salonunu tahsisetti.  Mamak belediyesine spora katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.. Hentbol maçları için Cebeci ve Çankaya THF spor salonlarıkullanma şansımız bulunmaktadır.  Amacımız Türk sporuna katkı sağlamak,kendim eski bir profesyonel futbolcu ayrıca 4 senedir fifa dan yetkilifutbolcu menajeriyim."dedi.

Öncelikli hedefinin, Ankara sporuna katkı sağlayıp,kısa sürede futbol ve hentbol icin alt yapıya gençlerimizi kazandırıp,cocuklarımızı kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak, sporu sevdirme olduğunu belirten Kulüp başkanı Ortakaya , "Buarada hentbolda Türkiye’yi Ankara’da temsil eden Y.mahhalle Belediyesi vebiz Ankara 1910 SK olarak büyük Ankara halkına salon sporlarınınn zevkive heyacanını yaşatıp, sosyal aktivite sağlayıp, onlara spor salonlarınınkapılarını sonuna kadar açmak "dedi.

Son olarak Ortakaya , "Bu anlamda yeni sezonda hem futbol hemhentbol maçlarımıza Ankara 1910 Spor Kulübüne gönül verecek herkezi bekliyoruz."dedi.

Bakmadan Geçme