Atlantik , Süper Lig Yolunda Emin Adımlarla İlerliyor

Hentbol Bayanlar 1. Ligin iddialı ekiplerinden Atlantik Spor Kulübü Asbaşkanı Erhan Sünetçi , Hentbolhaber.Net’e yaptığı açıklamada , ” Tek Hedefimiz Süper Lige Yükselmek ” dedi.

Hentbol Bayanlar 1. Ligi’nde mücadele eden Atlantik Spor Kulübü , Prof. Dr. Yaşar Sevim Cebeci Spor Salonu‘nda İstanbul Emniyet Spor Gücütakımını ağırladı. Karşılaşmaya  hızlı başlayan Atlantik Spor Kulübü ,ilk devreyi 23 – 15 önde kapattı. İkinci yarıda daüstünlüğünü sürdüren ev sahibi ekip , karşılaşmayı 43-28 kazandı.Atlantik Spor Kulübü , ligde aldığı  11 galibiyet, 1 beraberlik ve 6 yenilği sonunda  23 puanla ligde altıncı sırada yer alıyor.

Atlantik Spor Kulübü Asbaşkanı Erhan Sünetçi
,  Hentbolhaber.Net’e yaptığı açıklamada : "Ekibimiz  bu hafta İstanbul Emniyet Spor Gücü müsabakasından galibiyetile ayrıldı. Sahada elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışansporcularımızı , Antrenörümüz Kıvanç Özcan ve ekibini kutluyorum.Atlantik Spor Kulübü olarak sağlam ve emin adımlarla Süper Lig yolundailerliyoruz. Önümüzdeki hafta deplasmanda Samsun Gençlik Spor Kulübü ilekarşılaşacağız. Bu mücadeleden de ekibimiz sahadan galibiyet ileayrılacağına inanıyorum ve başarılar diliyorum. " dedi.

Asbaşkan Erhan Sünetçi devameden açıklamasında , “ Bildiğiniz gibi sezon başından beri yeni birkulüp olarak önemli bir başarıyakalamış durumdayız. Kalan maçlarımızdan da başarılı sonuçlar alarakligin sonunda Play-Off’lara kalıp , Süper Ligi hedefliyoruz. Önemli olanbu başarının sürekliliğini getirebilmek. Busene hem teknik ekibimizle, hem oyuncularımızla, hem yönetimimizle fairplay çerçevesinde lige renk katan ekiplerden biri olduğumuza inanıyorum.Hedefimiz Süper Lig yolunda güçlü rakiplerimizin olduğunun farkındayız.Fakat önemli olan rakiplerimiz değil , bizim neler yapabildiğimizdir.İnşallah buyakaladığımız birlik ve beraberliği sezon sonuna dek taraftarımızıngücünü arkamıza alarak Süper Lige yükseliriz.” dedi.


NOT:Bu Haber Hentbolhaber.Net’e Aittir Kaynak Gösterilmeden Yayınlanmaması Önemle Rica Olunur.

Bakmadan Geçme