Atlantikspor’da Gece Yarısı Harekatı

Hentbol Bayanlar 1.Lig ekiplerinden Atlantikspor’da 2 Yabancı Transferi Gerçekleşti. Kulüp Başkanı Belçim Ortakaya ” Bir Dünya Yıldızı Transferi Gerçekleştireceğiz ” dedi.

1.Ligde Şampiyonluk parolasıyla yola çıkan Atlantikspor, Bulgar asıllı Sonya Bogdanova ve Aleksandrina Burneva  transferlerini gerçekleştirerek kadrosunu güçlendirdi.

Atlantikspor Başkanı Belçim Ortakaya Hentbolhaber.Net’e yaptığı açıklamada :" Zirve yolunda kulübümüze katkı sağlayacağını düşündüğümüz iki sporcuyu kadromuza dahil ettik. Yaptığımız transferler ile daha da güçlendik.  Transfer sürecinde hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan ve desteğini sürdüren Ulaş Ortakaya‘ya şahsım ve yönetim kurulum adına teşekkür ederim. "
 
Haber" Bir Dünya Yıldızı Getireceğiz "  

Başkan Belçim Ortakaya sözlerini şöyle tamamladı : " Devre arasında Sırp asıllı Dünya çapında bir sporcuyu kadromuza dahil ederek, Türk Hentbolünde ses getirecek bir transfere imza atacağız. " dedi.

Şube Sorumlusu Önder Acar ise " Avrupa Arenası’nda oynamış , tecrübeli 2 yabancı sporcuyu kadromuza dahil ettik. Hedefimiz taraftarımıza başarıya emin adımlarla koşacak bir takım seyrettirmek. Transferimizi bunun doğrultusunda gerçekleştiriyoruz. " dedi.

    Sonya Bogdanova                  Aleksandrine Burneva

Haber Haber

Sonya Bogdanova Kimdir ?

23.01.1980 doğumlu. 1,63 boyunda. Sol kanat pozisyonunda oynuyor. Etar Veliko 64 Tarnovo forması ile Challenge ve Ehf Kupası müsabakalarında oynadı.

Aleksandrine Burneva Kimdir ? 

27.11.1989 doğumlu. 1.69 boyunda.  Orta oyun kurucu pozisyonunda oynuyor. Etar Veliko 64 Tarnovo forması ile Challenge ve Ehf Kupası müsabakalarında oynadı.

NOT:Bu Haber Hentbolhaber.Net’e Aittir Kaynak Gösterilmeden Yayınlanmaması Önemle Rica Olunur.

 

Bakmadan Geçme