Atlantik’te Toplu İmza Töreni

Hentbol Bayanlar 1.Lig Ekiplerinden Atlantik Spor Kulübü’nde toplu imza töreni gerçekleşti. İmzalar sonrası Kulüp Başkanı ve İdarecileri Hentbolhaber.Net muhabirine açıklamalarda bulundu.

 THF Bayanlar 1.Ligin yeni ekibi Atlantik Spor  Kulübü’ünde toplu imza töreni gerçekleşti.

2013 – 2014 sezonunda Hentbol Bayanlar 1.Liginde mücadele edecek Ankara temsilcisi Atlantik Spor Kulübü’nde hedef Süper Lig olarak belirlendi.

Transfer çalışmalarını sürdüren olan Atlantik Spor Kulübü , önümüzdeki günlerde sürpriz transferlerle kadroyu güçlendirecek.

Hentbol Bayanlar 1.Ligin yeni ekibi Atlantik Spor Kulübü İdareci ve Teknik ekibi ise şöyle : Kulüp Başkanı  Belçim Ortakaya , Şube Sorumlusu Önder Acar , Kulüp Yöneticisi Osman Ateş , Antrenör Aydın Şentürk şeklinde oluştu.

Haber

Kulüp Başkanı Belçim Ortakaya yaptığı açıklamada : " Hedeflerimiz doğrultusunda çalışmalarımız devam ediyor. Geleceğe yönelik hentbol takımımız hakkında düşüncelerimiz var. Atlantik Spor Kulübü’nü güzel günler bekliyor. " dedi.

Antrenör Aydın Şentürk yaptığı açıklamada : " Mevcut kadromuzun dışında ülkemiz adına uluslararası platformda faaliyetlere katılmış milli sporcular  ve Türkiye Hentbolünün liglerinde oynamış başarılı sporculardan da yeterli sayıda kadroya takviye yapıp Süper Ligi hedeflemekteyiz.Hedefimiz Kulüp takımımızı Süper Lige çıkararak ,Türkiye’de hentbolun gelişmesi adına bir nebze de olsa katkı sağlamak olacaktır. " dedi.

Şube Sorumlusu Önder Acar yaptığı açıklamada : " İyi bir kadromuz var. Sezon öncesi çalışmalarımız son sürat devam ediyor. Sezonun ilk karşılaşmasında deplasmanda Sivas 4 Eylül ekibi ile karşılacağız. Lige iyi bir giriş yapmak istiyoruz. Ayrıca transfer çalışmalarımız devam ediyor. Kulübümüze katkı sağlayacak sporcuları kadromuza dahil etmek için çalışmalarımız devam ediyor. " dedi.

Kulüp Yöneticisi Osman Ateş yaptığı açıklamada " Hentbol Bayanlar 1.Ligin yeni ekibiyiz. Kadromuza ve teknik ekibimize güvenimiz sonsuz. Başarılara imza atmak için çalışıyoruz. Atlantik Spor Kulübü olarak lige renk katacağız ve Süper Lig’te yer alabilmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. " dedi.
 

NOT:Bu Haber Hentbolhaber.Net’e Aittir Kaynak Gösterilmeden Yayınlanmaması Önemle Rica Olunur.

 

 

Bakmadan Geçme