Atlantik’ten Farklı Tarife

Hentbol Bayanlar 1.Lig ekiplerinden Atlantik Spor Kulübü , evinde Van Gençlik Spor Kulübü’nü farklı mağlup etti.

Prof.Dr.Yaşar Sevim Spor Salonu’nda oynanan müsabakaya etkili başlayan ev sahibi ilk yarıyı 23-16 önde kapattı. Maçın ikinci yarısında da üstünlüğünü koruyan ev sahibi ekip 49-28 skor ile gülen taraf oldu.

Hentbol Bayanlar 1.Liginde 13 galibiyet 1 beraberlik  ve 6 yenilgi ile 27 puan ile 6.cı sırada olan Atlantik Spor Kulübü ligi üst sıralarda tamamlamayı hedefliyor.

Haber

Atlantik Spor Kulübü Asbaşkanı Erhan Sünetçi  Hentbolhaber.Net’e yaptığı açıklamada : " Evimizde oynadığımız müsabakayı takip ettim. Takım olarak başarılı sonuçlar alıyoruz. Van Gençlik ekibini yenerek yolumuza devam ediyoruz. Bu müsabakadan galibiyet ile ayrılarak yüzümüzü gülderen antrenörümüz Kıvanç Özcan ve sporcularını tebrik ediyorum. Play-Off’larda takımımızın daha iyi performans göstererek Süper  Ligde yer alacağına inancım tam. " dedi.

Onursal Başkan Ulaş Ortakaya ise " Evimizde güzel bir galibiyet aldık. Ligin ikinci yarısında üst üste başarılı sonuçlar alan ekibimiz , önümüzdeki hafta Anadolu Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü ile karşılaşacak. Play-Off’lara kadar her müsabakamızdan galibiyet ile ayrılıp ligi en iyi yerde bitireceğiz. Heyecan seviyesi yüksek olacak olan Play-Off’lar sonunda tek düşüncemiz Süper Ligde yer almak olacak. Ekibimize güvenimiz sonsuz. Bunu başaracak güçteyiz. " dedi.

Haber

Atlantik Spor Kulübü
49 – 28 Van Gençlik Spor Kulübü
Salon : Prof.Dr.Yaşam Sevim Spor Salonu
Hakemler : Ümit Yıldırım – Y.Emre Kara
Atlantik Spor Kulübü : Gergana , Gökçe 2 , Şeydanur 1 , Burçin 1 , Türkan  , Elif Esin 6 , Funda 5 , Nazlıcan , Seden 2 , Jale 13 , Ela , Marta 2 , Sonya 10 , Mine , Ayfer 2 , Aleksandrina 5
Antrenör : Kıvanç Özcan
Van Gençlik Spor Kulübü : Özlem , Natalia , Serpil , Nuran , Gamze , Büşra 7 , Zehra 6 , Gülhan 4 , Bahar 5 , Sevil , Mizgin , İrem 2 , Rabra 4
Antrenör : Müslüm Karaboğa
2 Dk Zaman Cezası Alanlar : Gökçe (2) , Burçin , Elif Esin , ( Atlantik Spor Kulübü ) Büşra , Zehra , Gülhan , Bahar
İlk Yarı Sonucu : 23 – 16

HaberHaberHaberHaberHaber

Bakmadan Geçme