Atlantik’ten Son Vurgun

Atlantik Spor Kulübü , gücüne güç katmaya devam ediyor.

Hentbol Bayanlar 1.Ligin iddialı ekibi Atlantik Spor Kulübü , Süper Lig ekibi Çankaya Belediyesi Anka Spor Kulübü’nden  Gökçe‘yi kadrosuna dahil etti. Antrenör Kıvanç Özcan ile ekibin ilgilendiği bildirildi.

Ankara temsilcisi Atlantik Spor Kulübü geçtiğimiz günlerde Çankaya Belediyesi Anka’dan Jale Kırdal ,Funda Taşırer , Marta Kurouska ve Bulgaristan Milli Takım kalecisi  Gergana Veskova Aleksandrova‘yı kadrosuna dahil etmiş idi.

Daha önceki transferlerine 1 yeni transfer daha ekleyen Atlantik Spor Kulübü , Süper Lig yolunda emin adımlarla yürümek istiyor.

Atlantik Spor Kulübü Onursal Başkanı Ulaş Ortakaya , Hentbolhaber.Net’e yaptığı açıklamada : " Yeni transferlerimiz Süper Ligde kendini kanıtlamış oyuncular.  Bizdeyeni bir oluşum, yeni bir heyecan içindeyiz. Amacımız sürdürülebilirbaşarılar elde etmek. Amacımız doğrultusunda  5 sporcuya imza attırmışbulunuyoruz . Transfere son noktayı koyduk. Teknik kadromuz ve sporcularımıza güvenimiz sonsuz. Hedefimiz olan Süper Ligde boy gösterebilmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. " dedi.

Haber

Bakmadan Geçme