Atlas Eğitim Kolları Sıvadı

Türkiye Hentbol 1. Ligi Erkekler (A) Klasmanı takımlarından Kayseri Atlas Eğitimspor, transfer çalışmalarına erken başladı.

Antrenör Levent Kaya, yaptığı açıklamada, transferini düşündükleriAzerbaycan A Milli Takımının kalecisi Gafarov Hüseyin Heydaroğlu’nuKayseri’ye davet ederek, yaklaşık 1 hafta antrenmanlarda izlediklerinisöyledi.

Azeri kaleciyi yeni sezonda transfer etmeyi düşündüklerini ifade eden Kaya, şöyle devam etti:

"Yeni sezonda 1. ligde de süper ligde de devam etsek takıma çokkaliteli sporcular almak istiyoruz. Bunun için Türkiye’den bir süper ligoyuncusu ile prensipte anlaştık. Azerbaycan (A) Milli Takımınınkalecisi Gafarov Hüseyin Heydaroğlu’nu da Kayseri’de izledik. Çokyetenekli bir kaleci. Bu sezon da oynatmayı düşündük fakat transfersezonu geçtiği için yeni sezon için transfer listemize aldık."

Kaya, Azeri kalecinin Azerbaycan Süper Lig takımlarından Azal Spor Kulübünde forma giydiğini ve 1990 doğumlu olduğunu belirtti.

Atlas Eğitimspor Asbaşkanı Fatih Akbeyaz ise kulüp olarak hentboldeyeni sezon için hedef büyüttüklerini dile getirerek, "Hedefimize göresporcular bakıyoruz. Antrenörümüz Levent Kaya’nın istediği doğrultudaistediği mevkide sporcuları takıma kazandıracağız. Azeri kaleci debunlardan bir tanesi. Hocamız kaleciyi çok beğendi ve takıma kazandırmakistiyor. Bizler de bu doğrultuda çalışmalarımızı yapacağız" diyekonuştu.

Azeri kalecisi Gafarov Hüseyin Heydaroğlu ise Türkiye’de bir takımdaoynamayı istediğini vurgulayarak, "Atlas Eğitimspor ile 1 haftadırantrenmandayım. Takım içinde çok güzel bir arkadaşlık var. Levent Kayahocamız çok iyi bir antrenör. Yeni sezonda hem Atlas Eğitimspor hem deLevent hocamla çalışmak istiyorum" dedi.

Bakmadan Geçme