“Avantajımızı Değerlendirdik”

Beşiktaş antrenörü Müfit Arın, BB Ankaraspor maçı sonrası “Beşiktaş’ı Türkiye’de yenmek kolay değil.” dedi.

Final serisinin 3.maçında, Süleyman Seba Spor Salonunu dolduran taraftarlarının desteği ile maçtan galip ayrılan Beşiktaş’ta mutluluk hakim.

Müfit Arın, " İlk yarı müsabakaya iyi başladıklarını, savunma ve hucümda iyi işler yaptıklarını, 2.maça göre daha rahat olduklarını" vurguladı.

Arın, "İkinci yarı rehavet oldu ve bu bize pahalıya patlayabilirdi. Açıkçası rehavetle birlikte kaleciden dönen toplarda golü kalemizde gördük. Bu durum fakın kapanmasını sağladı. Üst üste oynanan maçlarda yorgunlukta her iki takımda vardı. Sonuçta hem rehavet hem de yorgunluk olunca kontrolu elimizde tutmaya çalıştık ve farkı 4-5 sayıda tuttuk. Son dakikaya kadar ayakta kalan ve daha iyi motive olan taraf olarak maçı kazanmasını bildik. Şu da bir gerçek ki Beşiktaş’ı Türkiye’de yenmek, hele ki kendi seyircisi, kendi salonunda kolay değil."dedi.

Ankara’da 4.maçla ilgili olarak ise; "Çok zor olacağını biliyoruz. Artık inancımız iyice arttı ve kazanacağımızı düşünüyoruz.Soyunma odasında konuştuk tek yürek olduk. Kupayı alma vakti geldi. Taraftarımızla birlikte Ankara’da iyi bir mücadele sonunda inşallah şampiyon olacağız"dedi.

Bakmadan Geçme