Avrupa Arenasında Türk Hakemler ve Gözlemcilere Görev Yağdı

Hentbolde Uluslararası alanda Ülkemizi en iyi şekilde temsil eden Uluslararası Hakemlerimiz ve Gözlemcilerimize görevler gelmeye devam ediyor.

Uluslararası Hakemlerimiz Mehtap Şimşek –Pınar Ünlü Hatipoğlu’na EHF den görev.

Haber

Uluslararası hakemlerimiz 15-16.11.2014 Tarihleri arasında Kosova da KHFKosova(KOS) – RK Zelina(CRO) takımları arasında oynanacak olan BayanlarChallenge kupası maçında görevlendirildi. Ayrıca Mehtap Şimşek –Pınar Ünlü Hatipoğlu’na bir görev daha geldi. 22-23.11.2014 Tarihleri arasında İtalya da Jomi Salerno(İTA) – BalonmanoBera Bera(ESP) Takımları arasında oynanacak olan Bayanlar EHF kupası 2.maçında görevlendirildiler.

EHF den bir diğer görevde Ulusarası Gözlemcimiz Kenan Sivrikaya’ya.

15-16.11.2014 Tarihleri arasında Azerbeycan da oynanacak olan Challengekupası maçında EHF tarafından görevlendirildi. ABU Baku (AZE) – ZRKCrvena Zvezda(SRB) Takımları arasında oynanacak olan maçta görevlendirildi.

Haber

 
Daha Önce de Hentbol Uluslararası Gözlemciliğe ilk defa adım atan Kenan Gökmen’e de görev geldiğini ilan etmiştik.

Hakemlikte başarılı kariyerinin ardından gözlemciliğe başlayan ,ardından da bu sene EHF tarafından Uluslararası Gözlemcilik kursunadavet edilen Kenan Gökmen ilk Avrupa Kupası maçı için EHF tarafındangörevlendirildi.

Kenan Gökmen , Bayanlar EHF Kupası 3.Tur maçında 15-16 KasımdaYunanistan’ın O.F.N. Ionias ile Rusya’nın Astrakhanochka takımlarıarasında ki ilk maçta görev yapacak.

Maçın hakemleri ise Moldava’dan  Dorian Sirbu (MDA)   Valentin Suponicov (MDA) hakem ikilisi.

 

Bakmadan Geçme