Avrupa arenasında Türk takımları kritik müsabakalara çıkacak

Kastamonu Belediyesi GSK, Yalıkavak SK, İzmir Büyükşehir Belediyesi GSK, Beşiktaş ve Beykoz Belediyespor Avrupa arenasında kritik müsabakalarda randevuları olacak.

HENTBOLHABER.NET – Kastamonu Belediyesi GSK, EHF Şampiyonlar Ligi B Grubu’ndaki 5. maçında deplasmanda hafta sonu İsveç’in IK Savehof takımıyla karşılaşacak.

IK Savehof-Kastamonu Belediyespor maçı İsveç’te Partille Arena’da 24 Ekim Pazar günü saat 17.00’de başlayacak ve TRT Spor Yıldız’dan canlı yayımlanacak.

Kastamonu temsilcisi, B Grubu’nda çıktığı 4 maçta da mağlup olurken 8 takım arasında son sırada bulunuyor. IK Savehof ise bir galibiyet ile 7. sırada yer alıyor.

EHF Avrupa Kupası 2. tur

Erkekler EHF Avrupa Kupası 2. tur ikinci maçlarında Beşiktaş ve Beykoz Belediyespor sahaya çıkacak.

İlk maçta sahasında Rusya temsilcisi SKIF Krasnodar’a 30-29 mağlup olan Beykoz Belediyespor, Rusya’da Olimp Krasnodar Salonu’nda 23 Ekim Cumartesi günü saat 14.00’te rövanş maçına çıkacak.

Beşiktaş ise EHF Kupası 2. turunda ilk maçını da ikinci maçını da rakibi İsrail temsilcisi Holon Yuvalim ile İstanbul’da Süleyman Seba Salonu’nda yapacak.

Holon Yuvalim-Beşiktaş arasındaki ilk maç, 23 Ekim Cumartesi günü saat 14.00’te Süleyman Seba Salonu’nda başlayacak, bu maçın rövanşı ise 24 Ekim Pazar günü aynı salonda aynı saatte start alacak.

Kadınlar da ise İzmir Büyükşehir Belediyespor’da Yunanistan ekibi AESH Pylea takımıyla 2. turda ilk maçını da rövanş maçını da İzmir’de Celal Atik Salonu’nda oynayacak.

İzmir temsilcisinin AESH Pylea ile ilk maçı, 23 Ekim Cumartesi günü Celal Atik Salonu’nda saat 16.00’da, rövanş maçı da 24 Ekim Pazar günü aynı salonda aynı saatte başlayacak.

Kadınlar EHF Avrupa Ligi 2. ön eleme turu

Yalıkavakspor  ise EHF Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda rövanş maçında, Macaristan’ın MTK Budapeşte takımıyla karşılaşacak.

Yalıkavakspor- MTK Budapeşte maçı, Budapeşte’de Elek Gyula Arena’da 24 Ekim Pazar günü saat 19.00’da başlayacak. Yalıkavakspor 2. tur ilk maçında MTK Budapeşte’ye 33-24 yenilmişti.

Bakmadan Geçme