Avrupa elçimiz başarıya doymuyor!

Hırvatistan Ligi’nin en önemli maçlarından biri hafta sonu oynandı… Can Çelebi’nin yıldızlaştığı maçta takımı Nexe, SEHA biletini kazandı.

HENTBOLHABER.NET – Hırvatistan Ligi’nde RK Nexe forması giyen Can Çelebi, ligin en önemli maçlarından biri olan Varazdin deplasmanında, sakat olmasına rağmen, takımına en çok katkıda bulunan oyunculardan biri oldu.

Hırvatistan Ligi’nde şampiyonluğu garantileyen Veselin Vujovic yönetimindeki HC PPD Zagrep, Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek. Hırvat Ligi ikincisi SEHA Gazprom Ligi’ne katılma hakkına sahip olacağından, içinde Can Çelebi’nin takımı Nexe’nin de bulunduğu ekipler zorlu bir mücadele içine girdi. 

Düğümün çözüleceği maçlardan biri geçtiğimiz haftasonu Nexe ile Varazdin arasında oynandı. Hentbol kültürünün en üst seviyede olduğu ülkelerden biri olan Hırvatistan’da lig ikinciliği mücadelesi veren takımlarına destek olmak isteyen RK Nexe taraftarları, Varazdin deplasmanına çıkarma yaptı.  

Haber

Can Çelebi’nin 55 dakika sahada kaldığı müsabakada RK Nexe deplasmanda Varazdin’i 22-26 mağlup ederek SEHA Ligi biletini aldı ve Hırvatistan Ligi’ni ikinci bitirmeyi garantiledi.

RK Nexeli taraftarların gönlünde taht kuran Sağ Oyun Kurucu Can Çelebi, maçta 3 gol kaydetti.

POREC MAÇINDA KADRODA YOK
Varazdin deplasmanına özel tedavi ile çıkan milli sporcumuz Can Çelebi, önümüzdeki hafta sonu oynanacak olan Porec maçında sakatlığı sebebiyle oynayamayacak. Sol omzunda sakatlığı bulunan Can Çelebi’nin riske edilmeyeceği kulüp doktorları tarafından bildirildi.

TARAFTARLAR BAĞRINA BASTI
Varazdin maçında üç tane iki dakika zaman cezası alan Can Çelebi maçın 55. Dakikasında diskalifiye oldu. Tribüne çıkan Can Çelebi’yi RK Nexeli taraftarlar ayakta alkışladı ve “Can Çelebi” diye tezahürat yaparak salonu inletti.

Haber

 

Fotoğraf : Stanka Vrtarić

Bakmadan Geçme