Avrupa Fatihi Üsküdar’a Ç’ANKA’ya Freni!

Avrupa yorgunu Üsküdar, ligin son maçında Çankaya'ya sürpriz bir şekilde yenildi…

Avrupa Challenge Kupası’nda, geçtiğimiz cumartesi ve pazar günü art arda iki maç oynayan ve Polonya’nın Kielce takımını ilk maçta 27-20 ve ikinci maçta da 33-18 yenerek yarı finale yükselen Üsküdar Belediyespor, bu maçların yorgunluğunu üzerinden atamadan çıktığı ligin son maçında Çankaya Belediyesi ANKA’ya yenildi.

Hentbol Bayanlar Süper Lig’in 18. Hafta’sında, dün oynanan karşılaşmada Çankaya Belediyesi ANKA, güçlü rakibi Üsküdar Belediyesi’ni 24-21 mağlup etti. THF Spor Salonu’nda oynanan maçın ilk yarısı 12-12 beraberlikle sonuçlanırken ikinci yarıda skor üstünlüğünü lehine çeviren Çankaya Belediyesi ANKA, maçı da 24-21 kazandı.

ÜSKÜDAR NORMAL SEZONU 2. BİTİRDİ

Bu karşılaşmayla birlikte Hentbol Bayanlar Süper Lig’de normal sezon sona ererken, normal sezonu Üsküdar Belediyesi, namağlup lider Antalya Muratpaşa Belediyesi’nin hemen arkasında ikinci sırada, Çankaya Belediyesi ANKA ise üçüncü sırada tamamladı.

Ligin son maçında Çankaya’ya mağlup olan Üsküdar Belediyespor, ligde bu sezon sadece İstanbul Maltepe Belediyesi’ne sürpriz bir şekilde yenilmiş, ezeli rakibi Hentbol Bayanlar Süper Ligi’nin namağlup ekibi Antalya Muratpaşa Belediyespor ile ise iki maçta da berabere kalmıştı.

EZELİ REKABET YİNE NEFESLERİ KESECEK

Şampiyonluğun en güçlü iki adayı Üsküdar ve Muratpaşa’nın Play-Off’taki eşleşmeleri, nefesleri kesecek iki müthiş hentbol şölenine sahne olacak.

Bakmadan Geçme