Avrupa Hentbol Federasyonu’ndan (EHF) davet

Hentbolhaber.Net Avrupa Hentbol Federasyonu’nun basın çalıştayına davet edildi.

Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF)  27 – 29 Haziran 2019 arasında federasyonun Avusturya’nın başkenti Viyana’daki merkezinde Basın Yuvarlak Masa Toplantısı gerçekleştirecek.

EHF’nin bildirdiğine göre çalıştay, federasyonun Avrupa’daki hentbol basınıyla ilişkilerini daha da güçlendirmek amacıyla gerçekleştiriliyor. Aynı zamanda EHF Medya sorumlularından beklentilerde dile getirilecek. Çalıştayda İsveç, Avusturya ve Norveç’in ortak düzenleyeceği Erkekler EURO 2020 hakkında ayrıntılı sunumlar yapılacak. Ayrıca, etkinlik, Avrupa çapında hentbol basınının tanışması için bir fırsat sunacak.

Çalıştaya katılan basın mensupları hentbol takvimindeki önemli kuraları yerinde izleyip haberleştirme şansı da bulacak. EHF Basın Yuvarlak Masa Toplantısı esnasında, EHF Şampiyonlar Ligi kurası (27 Haziran) ve Erkekler EHF EURO 2020 kurası (28 Haziran) çekilecek.

EHFCL Kurası 27 Haziran’da yerel saatle 19:00’da

EHF EURO 2020 kurası 28 Haziran’da yerel saatle 18:45’te gerçekleştirilecek.

YUVARLAK MASADA TÜRKİYE DE VAR!

EHF Basın Yuvarlak Masa Toplantısına Handball-world.com, Handball Woche gibi yayınlarla beraber Hentbolhaber.Net de davet edildi. Basın çalıştayında Türkiye’yi Hentbolhaber.Net adına sitemiz yazarlarından Dsmart- Eurosport spikeri Ozan Can Sülüm temsil edecek.

Bakmadan Geçme