Avrupa heyecanı başlıyor

Muratpaşa Belediyespor, Yenimahalle Belediyespor, Ardeşen Gençlik ve İzmir Büyükşehir Belediyespor, EHF, Challenge ve Kupa Galipleri Kupası’nda 3. tur ilk maçlarında mücadele edecek.

Erkek ve Kadın Temsilcilerimiz, Avrupa kupalarındaki sınavlarını 14-15 Kasım’da verecek. Velux EHF Şampiyonlar Ligi A Grubu’nda mücadele eden Beşiktaş, gruptaki 7. maçını 14 Kasım Cumartesi günü Polonya temsilcisi Orlen Wisla Plock takımı ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Danimarkalı hakem çifti Martin Gjeding ve Mads Hansen’in yöneteceği müsabaka TSİ 17.00’de başlayacak. Beşiktaş geride kalan 6 maç sonunda 2 puanla 8. ve son sırada yer alıyor. Orlen Wisla Plock ise 3 puanla 6. sırada bulunuyor.

         Kadınlar  EHF Kupası
Muratpaşa Belediyespor, Kadınlar Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) Kupası 3. tur ilk maçında Ukrayna ekibi Galytchanka ile karşılaşacak. Müsabaka, Antalya Süleyman Evcilmen Spor Salonu’nda, 14 Kasım Cumartesi günü saat 15.00’te start alacak. Karşılaşmayı Bosna Hersekli hakemler Aleksandar Jovic ve Nedim Arnautovic yönetecek.  Karşılaşmanın rövanşı 22 Kasım Pazar günü  Ukrayna’da oynanacak.

         Kadınlar Challenge Kupası
Kadınlar Challenge Kupası 3. turunda Türkiye’yi temsil eden İzmir Büyükşehir Belediyespor ilk maçında İsviçre temsilcisi DHB Rotweiss Thun SPL ile sahasında mücadele edecek. Hollandalı hakem çifti Yves Schols-Roel Zuijlen’in düdük çalacağı karşılaşma, 14 Kasım Cumartesi günü saat 16.00’da başlayacak. İzmir Celal Atik Spor Salonu’nda karşılaşmanın rövanşı ise 22 Kasım Pazar günü İsviçre’nin Thun kentinde yapılacak.

         Kadınlar Kupa Galipleri Kupası
Türkiye’yi, Kadınlar Kupa Galipleri Kupası’nde Ardeşen Gençlik ve Yenimahalle Belediyespor temsil edecek. Ardeşen Gençlik, 3. tur ilk maçında, Danimarka’nın Team Esbjerg takımıyla deplasmanda karşılaşacak. 15 Kasım Pazar günü TSİ 14.00’te başlayacak mücadele Esbjerg kentinde yapılacak. Karşılaşmada Karadağlı hakem çifti Jelena Vujacic ve Andjelina Kazanegra görev alacak. Karşılaşmanın rövanşı da 22 Kasım Pazar günü Rize’de oynanacak.

Aynı kupadaki diğer Türk temsilcisi Yenimahalle Belediyespor da Belarus ekibi BNTU-BelAZ Minsk takımını başkentte konuk edecek. THF Spor Salonu’nda, 15 Kasım Pazar günü saat 17.00’de başlayacak müsabakayı Hırvat hakemler Davor Loncar-Zoran Loncar yönetecek. Rövanş maçı ise 21 Kasım Cumartesi günü Belarus’un başkenti Minsk’te yapılacak.
AA

Bakmadan Geçme