Avrupa Kupalarına Katılacağız

Hentbol Bayanlar Süper Ligi’nde mücadele eden Araç Belediyespor Teknik Direktörü Nedzad Masic, “Avrupa kupalarına katılacağımızın garantisini veriyorum” dedi.

 Masic, Atatürk Spor Salonu’nda düzenlediği basın toplantısında, hafta sonu oynadıkları Yeni Mahalle Belediyespor karşılaşmasında, son saniyelerde yedikleri golle, sahadan 27-27 ile ayrıldıklarını hatırlattı. 

Galibiyetin son anda kaçmasından üzüntü duyduğunu ifade eden Masic, şöyle konuştu : " Süper Lig’de en güçlü iki takımdan biri Yeni Mahalle Belediyespor. Ancak, burada herkes gördü ki bizim takımımız da çok güçlü. Avrupa kupalarına katılacağımızın garantisini veriyorum. Şampiyonluk gibi bir iddiamız yok. Ancak bu fırsat elimize geçerse de neden olmasın diyoruz. İki yıl önce Milli Piyango’da şampiyonluk yaşayan oyunculara karşı oynadık ve salonu onlara dar ettik " dedi. 

Yardımcı Antrenör Cengiz Kesici de yönetim, oyuncu ve teknik kadronun üzerine düşen görevleri yerine getirdiğini ifade ederek, Kastamonu halkından daha fazla destek beklediklerini kaydetti.

Bakmadan Geçme