Avrupa Kupalarında Temsilcilerimizin Rakipleri

2012/13 Sezonundan Avrupa Kupalarında Mücadele Edecek Türk Takımlarının Rakipleri Belli Oldu.

Erkeklerde Avrupa Kupalarında Bursa Nilüfer Belediyespor , Ankara Büyükşehir Belediyespor , Maliye Milli Piyango Spor Kulübü , Beşiktaş Ülkemizi temsil edecek iken, Kadınlarda Antalya Muratpaşa Belediyespor , Üsküdar Belediyespor , İzmir Büyükşehir Belediyespor, Çankaya Belediyespor ve Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü Ülkemizi temsil edecek.

Bugün EHF’nin Merkezi Viyana’da gerçekleştirilen kura çekimi sonucunda ekiplerimizin rakipleri belli oldu.

Erkekler Challenge Kupası

Ülkemizi Challenge Kupası 3.turunda temsil edecek olan Maliye Milli Piyango Spor Kulübü ile Ankara Büyükşehir Belediyespor’unrakipleri belli oldu.

Ankara Büyükşehir Belediyespor
, Bulgaristan’ın Spartak Varna takımı ile eşleşirken ,diğer bir temsilcimiz Maliye Milli Piyango Spor Kulübü ise Bosna Hersek temsilcisi HC İzdivac ile karşılaşacak. Müsabakaların yerleri  ve tarihleri konusunda ilerleyen günlerde açıklama yapılacak.

Erkekler EHF Kupası

Ülkemizi EHF Kupasında temsil edecek olan Bursa Nilüfer Belediyespor, EHF Kupası 1.Tur’unda  Tauron Stal Mielec(POL) takımı ile eşleşti. Müsabakanın tarih ve yerleri daha sonra açıklanacak.

Erkekler Şampiyonlar Ligi

Daha önce yapılan kura çekiminde EHF Velux Şampiyonlar Liginde eleme müsabakası oynayacak olan Beşiktaş , Dinomo Minks ile eşleşmişti. Beşiktaş ilk müsabakasını ve rövanş müsabakasını her iki takımın anlaşması sebebiyle 8 Eylül ve 9 Eylül’de Belarus ‘ta Minks Spor Salonunda oynayacak.

Kadınlar Şampiyonlar Ligi

Daha önceden belli olan Şampiyonlar Ligi kura çekiminde Temsilcimiz Antalya Muratpaşa Belediyespor, eleme grubunda U.Joldon Cluj(ROM) , Rostov-Don(RUS) ve RK Zajecar (SRB) ile 3.Eleme Grubunda mücadele edecek.Eleme Grubunda ile sırada çıkacak olan takım Şampiyonlar Ligi 2.Grubunda mücadele edecek.

Kadınlar Kupa Galipleri Kupası

Ülkemizi Kadınlar Kupa Galipleri Kupası 2.Turunda temsil edecek olan İzmir Büyükşehir Belediyespor , İsviçre’nin Yellow Winterthur takımı ile eşleşti. Müsabaka tarihleri lilerleyen günlerde belli olacak.

Kadınlar Challenge Kupası

Challenge Kupası 3.Turunda Anadolu Üniversitesi, Azerbaycan’ın ABU Bakü takımı ile eşleşti. Ülkemizi yine bu kupada temsil edecek olan Üsküdar Belediyespor ise bu kupada 16 takımın mücadele edeceği turdan başlayacak.

Kadınlar EHF Kupası

Ülkemizi EHF Kupası 3.Turunda ülkemizi temsil edecek olan Çankaya Belediyespor , 2.Turda mücadele edecek olan Maccabi Arazim Ramat Gan-İsrail ile Belçika’nın Femina Vise arasındaki müsabakada tur atlayacak olan ekiple karşılaşacak.

Eşleşme Detayları:

  2012/13 Kadınlar Challenge Kupası
Click here eşleşme sonuçları
  2012/13 Erkekler Challenge Kupası
Click here eşleşme sonuçları
  2012/13 Kadınlar Kupa Galipleri Kupası
Click here eşleşme sonuçları
  2012/13 Kadınlar EHF Kupası
Click here eşleşme sonuçları
  2012/13 Erkekler EHF Kupası
Click here eşleşme sonuçları

 

Bakmadan Geçme