Avrupa Kupası Çeyrek final ilk maçında Konyaaltı, İzmir B. Belediyesi’ni yendi

2022-23 EHF Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek finalinde ilk maçında temsilcimiz Antalya Konyaaltı Belediyesi, diğer temsilcimiz İzmir Büyükşehir Belediyesi’ni 39-28’lik skorla mağlup etti.

2022-23 EHF Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek finalinde ilk maçında temsilcimiz Antalya Konyaaltı Belediyesi, diğer temsilcimiz İzmir Büyükşehir Belediyesi’ni 39-28’lik skorla mağlup etti. Antalya’da Akdeniz Üniversitesi Spor Salonu’nda oynanan maçın ilk yarısını da Konyaaltı Belediyesi 21-13 önde kapattı.

Maçta depremde kaybettiğimiz A Milli Erkek Hentbol Takımı Kaptanı Cemal Kütayha ve oğlu Çınar, A Milli Hentbol Takımı’nın ilk oyuncularından, Adana Eski Hentbol il Temsilcisi Metin Muhacir ile depremde hayatını kaybeden yurttaşlarımız da anıldı. Karşılaşma öncesinde düzenlenen seremoniye iki takım oyuncuları, depremzede çocuklarla çıktı. Sporcuların, Cemal Kütahya ve 5 yaşındaki oğlu Çınar’ın fotoğrafının bulunduğu tişörtler giydi.

Antalya Konyaaltı Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi rövanş maçını 5 Mart’ta İzmir Celal Atik Spor Salonu’nda oynayacak ve bu karşılaşmanın başlama saati 16.30 olacak.

Bakmadan Geçme