Avrupa Masterlar Oyunları hakkında duyuru yayımlandı

Türkiye Hentbol Federasyonu Veteran Hentbol Kurulu, 28 Haziran ile 2 Temmuz 2023 tarihleri ​​arasında Finlandiya'nın Tampere şehrinde düzenlenecek olan Avrupa Masterlar Oyunları (Eurpean Masters Games) hakkında duyuru yayımladı.

TUĞBA AKKESEN/HENTBOLHABER.NET – Türkiye Hentbol Federasyonu Veteran Hentbol Kurulu, 28 Haziran ile 2 Temmuz 2023 tarihleri ​​arasında Finlandiya’nın Tampere şehrinde düzenlenecek olan Avrupa Masterlar Oyunları (Eurpean Masters Games) hakkında duyuru yayımladı.

THF Veteran Hentbol Kurulu Başkanı Ayten Altun imzalı duyuru metninde şunlar yer aldı:

Bu yıl Finlandiya’nın Tampere kentinde düzenlenecek olan Avrupa Master’lar Oyunları (Eurpean Masters Games) hakkında size bazı bilgiler vermek istiyoruz. Her 4 yılda bir Avrupa’nın çeşitli kentlerinde düzenlenmekte olan ve bizim “Veteran Olimpiyatları” diye adlandırdığımız bu organizasyonda; Alplerde Kayak, Okçuluk, Atletizm, Badminton, Beyzbol, Basketbol, Biatlon, Kano, Kayık, Bisiklet, Dans, Çim Hokeyi, Artistik Patinaj, Futbol, Futsal, Golf, Buz Hokeyi, Kürek Çekme, Atıcılık, Kısa Yol Kayak, Kayak Atlayışı Dağcılık, Paten, Softbol, Squash, Masa Tenisi, Tekvando, Tenis, Triatlon, Voleybol, Halter ve tabii ki HENTBOL de yer almakta.

Hentbol Karşılaşmaları: 28 Haziran ile 2 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek.

Maçlar; Tampere Exhibition and Sports Centre TESC tesisinde olacaktır.

Yaş Kategorileri: Erkekler: 35+, 45+, 50+, 55+ Kadınlar: 33+ ve 43+ şeklindedir. Yaş belirleme tarihi 31 Aralık 2023’tür. Takımdaki en genç oyuncunun yaşı itibariyle katılabileceğiniz kategori belirlenir. Her takım sadece 1 yaş kategorisinde bulunabilir. Bir oyuncu sadece 1 takımda ve bir kategoride bulunabilir. Karma takım olamaz.

Veteran Olimpiyatlarına bireysel ve takım olarak katılmak mümkün.

Katılım ücretleri ise şu şekilde:

– Seyirci olarak 100 Avro

– Takım İdarecisi olarak 100 Avro

– Hentbol Takımı Başına 1300 Avro

Bakmadan Geçme