Avrupa Plaj Hentbolu Şampiyonası başlıyor

A Milli Erkek ve Kadın Plaj Hentbol Takımlarımızın mücadele edeceği 2022 Plaj Hentbolu Avrupa Şampiyonası bugün Prag'da başlıyor.

HENTBOLHABER.NET – Çek Cumhuriyeti’nin başkenti Prag’da oynanacak şampiyonada Kadın Milli Takımımız; Polonya, Hırvatistan, Romanya, Slovakya ile birlikte B Grubu’nda mücadele edecek. Erkek Milli Takımı ise Polonya, Almanya, İsveç, Romanya ve Çek Cumhuriyeti ile birlikte B Grubu’nda yer alıyor. Gruplarında ilk iki sırayı alan takımlar yarı final maçları oynayacak. Şampiyona’nın tüm maçları EHFTV’de canlı yayınlanacak. ( https://ehftv.com )

Kadın Plaj Hentbol A Milli Takımımız, 7 Temmuz’da(BUGÜN) ilk olarak saat 17.15’te (TSİ) Hırvatistan ile, saat 21.30’da da Polonya ile mücadele edecek. 

 Erkek Plaj Hentbol A Milli Takımımız 7 Temmuz’da(BUGÜN) saat 16.30’da (TSİ) Polonya, saat 19.45’te ise Çek Cumhuriyeti ile karşılaşacak. 

Başantrenör Kadir Ayar yönetimindeki Kadın Plaj Hantbol A Milli Takımı kadrosunda şu isimler bulunuyor:

Esma Adnar, Ümmügülsüm Bedel, İrem Köseler Karaduman, Betül Karaaslan, Ayşenur Sormaz, Elif Yaren Uzun, Reyhan Kaya, Ecem Birben, Funda Baş, Serpil Abdioğlu

Başantrenör Akın Yenigün yönetimindeki Erkek Plaj Hantbol A Milli Takımı kadrosunda şu isimler bulunuyor:

Tahir İlkbahar, Taner Günay, Alperen Başer, Egemen Çakır, Mehmet Emre, Musa Günerler, İsmet Yılmaz, Fatih Çalkamış, Ramazan Mutlu, Murat Enç.

Bakmadan Geçme