Avrupa Şampiyonası canlı yayında…

Fotoğraf © Uros Hocevar
13. Kadınlar Avrupa Şampiyonası EHF Euro 2018, her gün Smart Spor'da canlı olarak hentbol severler ile buluşuyor.

HENTBOLHABER.NET – Eurosport TR –  Socrates Dergisi Editörü ve dünya hentbolunu yakından takip eden Ozan Can Sülüm, 13.Kadınlar Avrupa Şampiyonasını kaleme aldı.

Ozan Can Sülüm’ün yazısı;

“Geçtiğimiz Perşembe günü ev sahibi Fransa ve son olimpiyat finalinde onları yenerek şampiyonluğa ulaşan Rusya arasında oynanan mücadeleyle açılan 13. Avrupa Kadınlar Hentbol Şampiyonası 16 Aralık’taki finale kadar müthiş bir heyecan yaşatacak.

Son şampiyon Norveç’in başta Nora Mörk olmak üzere çok fazla sakatlıkla Fransa’ya gelmesi, ev sahibi Fransa’nın ilk maçta kaybetse de taraftar avantajı, Rusya’nın Rio’daki şampiyonluk sonrasında geçtiğimiz sene Avrupa Gençler Şampiyonası finali oynayan yetenekli oyuncularını entegre etmesi ve diğer olağan şüphelileriyle neredeyse ona yakın yarı final adayı, herhangi normal bi şampiyonanın iki katı şampiyonluk adayıyla turnuvada kenara atılabilecek bir maç dahi yok. Kaldı ki, Fransa gibi son yıllarda hentbolun evi olan bir ülkede yapılıyor olması sebebiyle organizasyon kalitesi de gerçekten çok üst düzeyde.

Hentbol Şampiyonlar Ligi’nin araya girmesiyle birlikte sahne Kadınlar Avrupa Hentbol Şampiyonası’nı, her gün Smart Spor’da 20:00 ve 23:00 seanslarında seçilen maçlarla turnuvayı canlı izlemek mümkün. 10 Ocak’taki Dünya Erkekler Hentbol Şampiyonası ile birlikte bu iki ay üst üste biz hentbol severler için çok keyifli geçecek.

Bakmadan Geçme