“Avrupa Şampiyonu Olarak Görmek İstiyoruz”

Türkiye Plaj Hentbol Bayan ve Erkek Milli Takımı temmuz ayında Danimarka’da yapılacak Avrupa Şampiyonası hazırlıklarını Fethiye’nin Ölüdeniz Beldesi’nde yapıyor.

Türkiye Plaj Hentbol Bayan ve ErkekMilli Takımı Teknik Kadrosu ile Erkek ve Bayan Hentbol Takımı Sporcuları,Ölüdeniz Belediye Başkanı Keramettin Yılmaz’ı ziyaret etti.

Baş AntrenörOrhan İlerisoy’un yanı sıra erkek milli takım antrenörleri İsmail Tarakçı, AkınYenigün, Gürçin Can, bayan milli takım antrenörleri Senar Dayat ile birliktekaptanlar Gonca Nahcıvanlı, İbrahim Demir ve 20 sporcu Ölüdeniz Belediye Başkanıve Fethiye Belediye Başkan aday adayı Keramettin Yılmaz’a ziyarette bulundular.Ölüdeniz Belediye Başkanı Keramettin Yılmaz daha önceki yıllarda dört kez plajhentbolugerçekleştirdiklerini belirterek, "Milli takım kampının Ölüdeniz’deyapılmasından mutlu olduk. Kamp için en iyi şekilde destek olcağız. SizleriAvrupa şampiyonu olarak görmek istiyoruz" dedi.

Hentbol Bayan Milli TakımKaptanı Gonca Nahcıvanlı, Belediye Başkanı Keramettin Yılmaz’a milli takımforması hediye ederken, Yılmaz formayı hemen giyince büyük bir alkış aldı.
 

Haber

 

Bakmadan Geçme