Avrupa sınavı öncesi kahvaltı dopingi

Yenimahalle'nin Altın Kanatlı Melekleri Avrupa semalarına kanatlanıyor.

EHF Kupası son 16 mücadelesinde 15 Kasım Pazar Günü Belarus Temsilcisi BNU-BelAz Minsk ile karşılaşacak olan Mavi-Beyazlılarda kritik maç öncesi Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar basın mensuplarıyla, düzenlediği kahvaltıda bir araya geldi. Moral kahvaltısına Yenimahalle Belediyespor oyuncularının yanı sıra kulüp başkanı ve yöneticileri, belediye başkan vekili ve başkan yardımcıları katıldı.

“Mazimiz Küçük Başarımız Büyük”

Yenimahalle Belediyespor Kadın Hentbol Takımı’nın henüz çok bir mazisi olmamasına rağmen geçen sezonu şampiyon olarak tamamladıklarını ifade eden Başkan Yaşar, “3 senedir liglerde mücadele eden bir ekip olmamıza rağmen önemli başarılara imza attık. Uzun yıllar sonra Cumhuriyet’in başkenti Ankara’ya profesyonel liglerde tek kupa getiren takımız. Bu başarılar bize gurur veriyor” dedi.

Spor’un ve kültürün insanları birleştirici bir gücü olduğunun da altına çizen Yaşar “Göreve geldiğimiz günden itibaren hem spor hem de sosyal alanda vatandaşımıza hizmet ediyoruz. Kültürde, sporda ve sosyal alanlarda insanlarımızı ne kadar kaynaştırabilirsek, Türkiye’de ki kutuplaşmayı da o kadar çok azaltırız” diye konuştu.

Spor Salonu Müjdesi

Hentbol takımına ev sahipliği yapacak bir spor salonu yapmak için çalışmalar başlattıklarının altını çizen Yaşar “En büyük eksiklik olarak gördüğümüz kapalı spor salonunun çalışmalarına 6 ay içerisinde başlayacağız. Hentbol takımının yanında ikinci bir bayan takımı ekleyeceğiz. Yenimahalle Belediyesi Voleybol Takımı’nın kurmak için gerekli çalışmaları da başlattık. Hentbolda yakaladığımız başarıyı voleybolda da yakalamak istiyoruz” diye konuştu.

Yeni salonla beraber takımların Yenimahalle halkıyla bütünleşip, büyük başarılara imza atacağına inancını tam olduğunu ifade eden Yaşar “Sene sonunda şampiyonluk turunu beraber atacağız”  dedi. Yaşar “Bayan hentbol takımımızın hafta sonu çıkacağı Avrupa Kupası mücadelesinde başarılar diliyor, galibiyet için elinden gelen mücadeleyi göstereceklerine inanıyorum” diyerek sözlerini noktaladı.

“Avantaj elde etmek istiyoruz”

Takımın Antrenörü Serdar Eler ise sezonun en kritik maçlarından birisine çıktıklarını belirterek, “Sezon başında koyduğumuz hedefleri gerçekleştirmek adına önemli bir maça çıkıyoruz. Evimizde ve Başkentlilerin desteğiyle burada avantaj sağlayıp, Belarus’a rahat gitmek istiyoruz” dedi. Takımda herhangi bir sorun olmadığını aktaran Eler “Şu anda her şey yolunda gidiyor. Takımın morali ve havası yerinde. Tam kadro maça hazırız” şeklinde konuştu.

Bizi Destekleyin

Takımın kaptanı Yeliz Özel ise “Maçı kazanmak için elimizden gelen her şeyi ortaya koyacağız. Mücadelenin ve oynayacağımız takımın ciddiyetinin farkındayız” ifadesinde bulundu. Özel, kritik mücadele öncesi Başkentli sporseverleri kendilerini destekleme davet etti.

Bakmadan Geçme