Avrupa sınavı öncesi kupa mesaisi

Ülkemizi Avrupa Challenge Kupasında temsil eden Kastamonu Belediyesi GSK, Avrupa Sınavı öncesi Kadınlar Türkiye Kupasını kazanmak istiyor.

HENTBOLHABER.NET – Üç kulvarda yarışını sürdüren Kastamonu Belediyesi GSK, Avrupa Challenge Kupası Yarı finalinde 2-3 Nisan’da Kastamonu’da final vizesini almaya çalışacak. 

Türk Hentbolu için önemli olan Avrupa sınavı öncesinde Bursa’da Kadınlar Türkiye Kupası Dörtlü Finaline çıkacak olan Kastamonu Belediyesi kupayı kazanarak Avrupa sınavına çıkmak istiyor. Şampiyonluk yarışında da var olan ekip Bursa’da son hazırlıklarını tamamlıyor.

Nilüfer Belediyesi Spor Salonu’nda iki gün sürecek Dörtlü Final müsabakalarında, Muratpaşa Belediyespor, Ardeşen Gençlik, Kastamonu Belediyespor ve Yenimahalle Belediyespor takımları yer alacak.

Dörtlü Final’in ilk maçında saat 17.00’de Muratpaşa Belediyespor ile Ardeşen Gençlik, ikinci maçında ise saat 19.00’da Kastamonu Belediyespor ile Yenimahalle Belediyespor karşı karşıya gelecek.

Maçlarını kazanacak ekipler, 28 Mart Pazartesi günü saat 16.00’da final müsabakasına çıkacak.

Kastamonu Belediyesi GSK kadrosunda yer alan tüm sporcuların başarıya kilitlendiği, bu sezona Kastamonu Belediyesi GSK’nın damga vuracağına inanıyorlar.


var reklamstore_region_id = 391065;

Bakmadan Geçme