Avrupa’da rakipler belli oldu

Avrupa Kupalarında mücadele edecek takımlarımızın rakipleri belli oldu.

Kadınlar EHF kupasında Kastamonu Belediyesi GSK LC Brühl Handball (İsviçre) ile, Kadınlar Challenge Kupasında Polatlı Belediyesi SK Maccabi Srugo Rishon Lezion (İsrail) ile, Yenimahalle Belediyespor ise Azeryol Baku (Azerbaycan) ile eşleşti. Erkekler Challenge kupasında ise Selka Eskişehir Hentbol SK OIF Arendal (Norveç) ile eşleşirken, bu maçın galibi 3. Turda Göztepe’nin rakibi olacak. 

2018-2019 hentbol sezonunda ülkemizi Avrupa Kupalarında temsil edecek olan takımlarımızın Avrupa Kupası macerası başlıyor.

Kadınlar EHF ve Challenge Kupası ile erkekler Challenge kupası kura çekimi Avrupa Hentbol Federasyonu’nun (EHF) Viyana’daki merkezinde gerçekleştirildi.

KADINLAR EHF KUPASI Kadınlar EHF kupasında ülkemizi temsil edecek olan Kastamonu Belediyesi GSK, 1. turda İsviçre’nin LC Brühl Handball takımı ile eşleşti. Temsilcimiz bu turda ilk maçını 8-9 Eylül deplasmanda, rövanşını ise 15-16 Eylül 2018 tarihlerinde Kastamonu’da oynayacak.

KADINLAR CHALLENGE KUPASI
Kadınlar Challenge Kupasında ise Polatlı Belediyesi SK İsrail’in Maccabi Srugo Rishon Lezion takımı ile Yenimahalle Belediyespor ise Azerbaycan’ın Azeryol Bakü takımı ile eşleşti. 3. turdan itibaren mücadele edecek olan temsilcilerimiz ilk maçını  10-11 Kasımda Ankara’da, rövanşını ise 17-18 Kasımda deplasmanda oynayacak. 

ERKEKLER CHALLENGE KUPASI
Erkekler Challenge Kupasında ülkemiz adına Göztepe ve Selka Eskişehir Hentbol SK mücadele edecek. 2. turdan katılacak olan Selka Eskişehir Hentbol SK Norveç’in OIF Arendal ile eşleşti. Bu turda temsilcimiz ilk maçı 6-7 Ekim’de Eskişehir’de, rövanşlar ise 13-14 Ekimde deplasmanda oynayacak. 

Challenge Kupasına 3. turdan katılacak olan Göztepe ise 2. turdan Selka Eskişehir SK-OIF Arendal maçından galip gelecek takımla eşleşecek. 3. turda ilk maçlar 17-18 Kasım, rövanşı ise 24-25 Kasımda oynanacak.

Bakmadan Geçme