'Ayakkabımızı bağladık, önümüze baktık'

Hentbol Kadınlar Süper Ligi'nde mücadele eden Tekirdağ Spor Kulübü, 2021-2022 sezonunda topladığı 11 puanla ligde kalmayı garantiledi. Takımın başına ikinci devre geçen ve 3 puanla aldığı takımı 11 puanla ligde tutan Antrenör Masic 'Biz ayakkabı bağcıklarımızı bağlamak için eğilmiştik. Bağladık ve ayağa kalkıp önümüze baktık' dedi.

YILMAZ ACAR DAVUT / HENTBOLHABER.NET – Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde mücadele eden Tekirdağ Spor Kulübü, 2021-2022 sezonunda topladığı 11 puanla ligde kalmayı garantiledi. Süper Lig’de mücadele ettiği ilk sezonu dokuzuncu sırada kapatan Tekirdağ ekibinde, Antrenör Nedzad Masic’in dokunuşları puanları ve beraberinde ligde kalmayı getirdi.

Sezonun ilk 11 maçında 3 puan toplayan Tekirdağ Spor Kulübü, 12’nci hafta itibariyle Nedzad Masic ile el sıkıştı. Takımı 3 puanla devralan Masic, Tekirdağ kariyerine Yenimahalle mağlubiyetiyle başladı. Ardından Araç Belediyespor beraberliğiyle Tekirdağ’daki ilk puanını alan Masic; Görele Belediyespor, Ego Spor, Antalya Anadolu galibiyetleri ve Anadolu Üniversitesi beraberliğiyle takımını ligde tutmayı başardı.

Lig devam ederken açıklamalarında ligde kalacakları vurgusunu; “Herkes bize düştü gözüyle bakıyor ama hentbol son düdük çalana kadar oynanır. Son nefesimize kadar mücadele edeceğiz ve başaracağız” ifadeleriyle yapmıştı.

Masic, ligde kalmalarının ardından ise; “Biz ayakkabı bağcıklarımızı bağlamak için eğilmiştik. Bağladık ve ayağa kalkıp önümüze baktık” dedi.

SÖZLEŞME YENİLENDİ
Öte yandan Tekirdağ Spor Kulübü’yle Antrenör Nedzad Masic’in gelecek sezon için de anlaşmaya vardığı öğrenildi. Antrenör Masic ile Tekirdağ’ın gelecek sezon kadro yapılanması için istişareler gerçekleştiriyor.

Bakmadan Geçme