Ayar: Bravo dedirtecek bir takım olacağız

Osmangazi BSK Antrenörü Kadir Ayar’dan Muratpaşa galibiyeti ve yeni sezon üzerine çok özel açıklamalar…

HENTBOLHABER.NET – EHF Kupasında ülkemizi temsil eden deneyimli Muratpaşa BSK’yı Süper Ligdeki ilk maçında mağlup eden Bursa Osmangazi BSK Antrenörü Kadir Ayar; “Hedefimiz herkesin bravo dediği bir takım oluşturmak” dedi.

EHF Kupasında tur atlayan moralli Muratpaşa Belediyesi Spor Kulübü ile Süper Ligin ikinci haftasında karşılaşan Osmangazi Belediyesi Spor Kulübü, Antalya ekibini 28:27 mağlup ederek dikkatleri çekti.

Osmangazi BSK Antrenörü Kadir Ayar, HENTBOLHABER.NET’e yaptığı açıklamada; “Her iki takım da 60 dakika boyunca çok iyi mücadele ederek seyir zevki yüksek bir maç çıkardı. Maçı takip edenlerin olumlu geri dönüşleri hentbol adına çok sevindirici” ifadelerini kullandı.

Galip geldikleri için çok mutlu olduklarını belirten Ayar; “Bütün sporcularım Muratpaşa karşısında kazanma arzusu ile maçın son anına kadar mücadele etti ve bu azmin karşılığını takım olarak aldık. Osmangazi Hentbol Takımına destek vermeye gelenlere, sporcularıma, teknik ve idari ekibimize ve yöneticilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

”SPORDA HEP İLERİ BAKILMALIDIR”‘

Kadir Ayar; “Lig uzun bir maraton. Bu hafta deplasmanda Üsküdar BSK ile karşılaşacağız. Önemli olan bu performansı devam ettirebilmektir. inşallah bizler de bunu başarmak için daha çok çalışacağız. Sonuç ne olursa olsun ellerinden geleni yaptılar, bravo dedirtecek bir takım oluşturmaya çalışıyoruz” dedi.




Bakmadan Geçme