Ayar, Yakın Markajda

Üsküdar Belediyespor’un tecrübeli Antrenörü Kadir Ayar , Avrupa Challenge Kupası yarı finalinindeki rakibini yakın takibe aldı.

Cumartesi günü Çek Cumhuryeti’nin başkenti Prag’a giden Kadir Ayar, rakipleri DHK Banik Most kulübünün 32-27 kazandığı maçı izleyerek, rakibini analiz etti.
 

Haber

Haber


DHK Banik Most
, kendi evinde Çek Liginde 3.sırada bulunan DHC Sokol Poruba’yı yenerek liderliğini sürdürdü. İlk yarısını 20-14 önde kapatan ev sahibi ekibin, özellikle 1985 Doğumlu 17 forma numaralı Sol Oyun Kurucusu Hana Martinková, atmış olduğu 13 golle galibiyeti takımına getiren en skorer oyuncu oldu.

Kadir Ayar, rakiplerinin lig maçı ile ilgili olarak şu açıklamalarda bulundu: "Rakibimiz takım oyununu iyi oynayan bir ekip, özelllikle sistemin dışına çıkmıyorlar ve birlikteliği iyi sağlıyorlar. Lig maçında burada gördüğüm kadarıyla 10 Numaraları Petra Beňušková takımın beyni. Takımı iyi yönetiyor ve dışarıdan şut çeken 17 forma numaralı Hana Martinková ve 55 Numaralı Petra Růčková takımın etkili silahları." olduğu belirtti.

Haber
Ayrıca Ayar, " Takım savunmaları ağır kalıyor, bizim iyi savunma yapıp, hızlı hucümla sonuca gitmemiz gerekecek. Bu konuda da ekibimi güveniyorum. Açıkçası rakibimizi iyi analiz edip , bu turundan üstesinden geleceğimizi düşünüyorum."dedi.

Taraftar desteği konusunda ise; "Salonda muhteşem bir atmosferleri var 1500 kişi yakın bir seyirci desteğini arkasına alıyorlar. Ancak tecrübeli oyuncularımız var eminim ki bu seyirci bizi de ateşleyecektir"dedi.


Bakmadan Geçme