Aydın Aydınlı: “İnancımız ile kazandık”

Fotoğraf: Ekrem ÖZSOY
Erkekler Süper Ligi’nde Beşiktaş Mogaz’ı Ankara’da mağlup eden Büyükşehir Belediye Ankaraspor’un teknik patronu Aydın Aydınlı, inançları sonucunda maçı kazandıklarını dile getirdi.

Aydın Aydınlı Hentbolhaber.Net’e yapmış olduğu açıklamada, “Bugün savunmamız ve galibiyete olan inancımız bizi zafere götürdü. İyi mücadele ettik. Maça iyi başladık ve devam ettirdik. İlk yarıyı 2 sayı farkla geride kapattık ancak maçın ikinci devresinde takım halinde savunmamız ve kalecimiz Taner’in görevini yerine getirmesi skoru dengelememizi ve maçın sonunda da üstün olmamızı sağladı. Ekibimi kutluyorum”dedi.

“Bizim en büyük hazırlığımız maça inanmak oldu”
Maça nasıl hazırlandıklarını sorduğumuzda, Aydın Aydınlı şunları söyledi: “Hafta boyunca rakibimizin eksik yönlerini, ne yapmamız gerektiğini analiz ettik. Ancak maç öncesi ve maç boyuncada ben hep galibiyeti düşündüm. Maç öncesi yaptığım konuşmada “Beşiktaş’ı yeneceğimize inanıyorum. Sizde inanın bu maçı kazanacağız” dedim. Sonuç olarak skor dengede olduğunda da geride olduğunda da inandım. Takımımız inandı ve kazandık. Bizim en büyük hazırlığımız maça inanmak oldu” dedi.

 

Bakmadan Geçme