Aydoğ İle Hedefe Ulaşamayacağımızı Düşündük

Türkiye Bayanlar Hentbol Süper Ligi takımlarından Trabzon Zağnos Hentbol Antrenör Secaattin Aydoğ ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı.

Secaattin Aydoğ ve yardımcısı Tuncay Eresken’in yerlerine ise U17 Bayan Milli Takımının ve Ankara 1910’un antrenörlüğünü yapan Kıvanç Özcan ile yardımcısı Sevinç Yüksel getirildi. Bundan sonraki süreçte Zağnos Bayan Hentbol takımının antrenörlük görevini yürütecek olan Özcan ve yardımcılığını yapacak olan Yüksel, 17 Ocak Cumartesi günü Trabzon 19 Mayıs Spor Salonu’nda oynanacak olan Trabzon Zağnos – Üsküdar Belediye maçında takımın başında olacaklar. Özcan ve Yüksel kulüp binasında düzenlenen törende sözleşmeleri imzalayarak kendilerini 1,5 yıllığına Zağnos Hentbol Kulübü’ne bağladı. Kulüp Başkanı Haluk Selim işleri dolayısıyla İstanbul’da bulunduğu için imza törenine katılamazken, As Başkan Koray Turan, Genel Sayman Abdülaziz Baş, Genel Sekreter Serkan Aydın ve yönetim kurulu üyesi Sezgin Üstün törende hazır bulundular.

 

HEDEFİMİZ AVRUPA

 

Özcan’ın göreve getirilmesiyle ilgili açıklamada bulunan As Başkan Koray Turan, hedeflerinin Avrupa kupalarına katılmak olduğunu, 2 ay önce göreve getirdikleri Secaattin Aydoğ ile bu hedefe ulaşamayacaklarını düşündüklerini ve bir kan değişimi yapmanın doğru olacağını düşündüklerini ve bu yüzden de böyle bir değişikliğe gittiklerini belirtti. Turan: “Türkiye Kupası’nda gruplardan elendikten sonra Secaattin Aydoğ ile birlikte bir toplantı gerçekleştirdik. Toplantıda karşılıklı olarak yolları ayırma kararı aldık. Kendisine bugüne kadarki çalışmalarından ötürü teşekkür ediyoruz. Yeni hocamızla birlikte Avrupa kupalarına katılabilecek bir noktada ligi tamamlayacağımızı düşünüyorum. Kendisine ve yardımcısına bu konuda inanıyoruz ve başarılar diliyoruz” dedi.

 

ZAĞNOS’UN KADROSU İYİ

 

Takımın başına getirilen Kıvanç Özcan ise imza töreninde yaptığı açıklamada hedefleri olan ciddi bir kulübe geldiğini ve bu sezon için tek düşüncelerinin Avrupa kupaları olduğunu söyleyerek; “Öncelikle Cumartesi günü kendi evimizde oynayacağımız Üsküdar maçı var. Bu maçı almamız gerekiyor. Takımla birlikte bir kez idman yapıp bu maça çıkacağız. Zağnos’un iyi bir kadrosu var. Bu kadroyu en iyi şekilde oynatacağız” dedi.

 

Haber

Bakmadan Geçme