Aydoğ : “ilk ve Son Kez Açıklama Yapıyorum”

Zağnosspor açıklamasına Seceattin Aydoğ cevap verdi.

Zağnosspor’un  facebook sayfasında imza töreni sırasındaki talihsiz açıklama sonrası bu açıklamamı hentbol kamuoyu ile paylaşma ihtiyacı hissettiğini belirterek şöyle dedi:

“Yaklaşık iki buçuk ay önce görev aldığım Zağnos Spor Kulübünden 15.Ocak.2015 itibariyle sözleşmem devam etmesine rağmen istifa ettim (TEK TARAFLI). Bu istifam da kulüp tarafından kabul edildi. Görevimden ayrılmamla ilgili bir açıklama yapmaya gerek görmemiştim. Ama Kulübün resmi  açıklamasından sonra, açıklamayı esefle karşıladığımı ifade ediyor ve sayın yöneticilere verdiğim dilekçeyi bir kez daha okumalarını öneriyorum. İstediğim ve planladığım çalışmaları yapamayacağım bir ortamda bulunmak istemediğim için İSTİFA ETTİM.

SECEATTİN AYDOĞ OLARAK 35 YILDIR BAŞIM DİK OLARAK DURDUM. SECEATTİN AYDOĞ’un “BAŞARISINI” SPORTİF BİR DEĞERLENDİRME KRİTERİ OLMADAN, HİÇ KİMSE DEĞERLENDİREMEZ.   Başarıyı getiren faktörler (takımın oyuncu profilinden önce);Sporcu Yönetici işbirliği,Antrenör Sporcu işbirliği,Ve en önemlisi yönetici-sporcu diyaloğu.Bunlar sağlıklı ve dürüst kurulmaz ise başarı kazanmak ve hedefe ulaşmak konusunda sıkıntı yaşamak kaçınılmadır. Velev ki başarıya ulaşılsa bile sağlıklı ve övünülecek bir başarı olamaz diye düşünüyorum.

İLK VE SON KEZ AÇIKLAMA YAPIYOR VE HENTBOL CAMİASINA SAYGILAR SUNUYORUM”dedi.

Bakmadan Geçme