Aziziye Belediyesi Termal SK deplasmanda galip

Selçuklu Belediyesi Hentbol takımı sahasında oynadığı karşılaşmada Erzurum Aziziye Belediyesi Termalspor takımına 26-29 mağlup oldu.

HENTBOLHABER.NET – Erkekler 1. Liginde mücadele eden Selçuklu Belediyesi SK ile Aziziye Belediyesi Termal SK arasında ki jher iki takım açısından büyük önem taşıyordu.   Rakibi karşısında ilk yarıyı 15-14 önde kapatan ve maç boyunca büyük bir çekişmeye sahne olan mücadelede  Konya Selçuklu Belediyesi SK 26-29’luk skorla ilk puan kaybını yaşadı. Aziziye Belediyesi SK ile namağlup yoluna devam ediyor.
Karşılaşmaya iyi başlayan ve rakibi karşısında hızlı oyunuyla skor avantajını yakalayan Selçuklu Belediyesi rakibine öne geçme fırsatı vermedi ve soyunma odasına 15-14 üstünlükle gitti. Mücadelenin ikinci yarısında aradaki farkın açılmasına izin vermeyen konuk ekip, bu bölümde zaman zaman skor avantajını lehine çevirmeyi başardı. Toparlanmayı bilen ve skoru lehine çevirmeyi bilen Selçuklu Belediyesi maçı galibiyetle bitirmenin hesaplarını yaparken bitime 3 dakika kala Muammer müsabakadan diskalifiye oldu ve maçta dengeler değişti. Berabere olan skor tabelasını lehine çevirmeyi başaran konuk ekip bitiş sinyali ile birlikte 26-29 önde olan ve galibiyeti taraftı. 

Bakmadan Geçme