Aziziye Belediyesi Termal SK’ya 1.Lig daveti

Geçen yıl ikinci ligde mücadele eden Aziziye Belediyesi Termal Spor Kulübünün, Türkiye Hentbol Federasyonu tarafından Birinci Lige davet edildiği belirtildi.

Anadolu Ajansının haberine göre, Geçen sezon dörtlü finallerde elenen Termalspor, Türkiye Hentbol Federasyonu Yönetim Kurulu’nun yaptığı liglerin yapısına yönelik yeni düzenlemeler sonucunda Birinci Lig’de mücadele etmeye hak kazandığı ifade edildi.

Haberde “Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Erzurum’un hentbol sporunda en üst düzeyde temsil edileceğini söyledi.

Geçen sezonu başarılı geçirdiklerini vurgulayan Orhan, “Finallerde şanssız bir şekilde elenen takımımız, Türkiye Hentbol Federasyonu Yönetim Kurulu kararıyla 1.Lig’e davet edildi. İnşallah güçlü bir ekip oluşturarak Süper Lig hedefine ulaşacak. Erzurum ve Aziziye markasını Hentbol Süper Ligi’ne taşımak adına elimizden gelen gayreti göstereceğiz” dedi.

Aziziye Belediyesi Termalspor Kulübü Başkanı Abdullah Gülakar ise Erzurum’u en iyi şekilde temsil edeceklerini kaydetti.

İyi bir takım oluşturmak için hazırlıklara başladıklarını vurgulayan Gülakar, “Önümüzdeki sezon Erzurum’u Hentbol Birinci Ligi’nde en iyi şekilde temsil edeceğiz. Termalspor’u, Erzurum’un ulusal ve uluslararası arenada marka değeri yapmak için çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

Kaynak: http://www.haberturk.com/yerel-haberler/haber/5660331-hentbol-erkekler-birinci-ligi

Bakmadan Geçme