Aziziye Belediyesi Termal’de kadro sağlam

Erkekler 1.Ligi’nde mücadele edecek olan ve sezon hazırlıklarını sürdüren Aziziye Belediyesi Termal Spor Kulübü transfer çalışmalarına da devam ediyor.

HENTBOLHABER.NET – Öncelikle hedefi Erkekler 1.Ligi’nde Play-Off’a kalmak ve ardından ilk 4’de yer almak olan Erzurum Belediyesi Termal Spor Kulübü, transferde üç isme imza attırdı.

Rainbow Spor Kulübünden Yuri Babenkov, Dinamo Poltova’dan Oleksi Chemerys ve Dmytro Dych Erzurum Aziziye Belediyesi Termal Spor Kulübünün başarısı için ter dökecekler.

Aziziye Belediyesi Termal Spor Kulübü Başkanı Abdullah Gülakar yapmış olduğu açıklamada, “1.Lig’de mücadele edecek güzel bir kadro kurduk. Erzurum’u en iyi şekilde temsil edeceğimize inanıyorum. Kadromuza dahil olan isimler ile boy ortalamamızı da yükseltik. Bu sezon 1.Lig’de hentbol severleri Süper Lig kalitesinde maçlar bekliyor. Başarılı sonuçlar ile beraber güzel günler göreceğiz” dedi.

HENTBOL ŞÖLENİNE BEKLİYORUZ
Başkan Gülakar eden açıklamalarında; Ilıca Aziziye Spor Salonunda Türkiye Kupası müsabakalarını oynayacağız.  Antalyaspor, İzmir Büyükşehir Belediyesi GSK, Ankara Hentbol İhtisas Spor Kulübü ve Aziziye Belediyesi Termal Spor Kulübü olarak hentbol severleri boz zorlu müsabakalara davet ediyoruz. Ekibimiz Türkiye Kupası müsabakalarında güzel bir oyun ile bizi mutlu edecektir”dedi.

Bakmadan Geçme