Aziziye Belediyesi Termalspor’da keyifler yerinde

Erkekler 1.Ligin en önemli maçlarından biri Erzurum’da oynandı.

Aziziye Belediyesi Termal Spor Kulübü, 1.Ligin iddalı ekibi Beykoz Belediyesi SK’yı ağırladı. Aziziye Belediyesi Termalspor Kulübü, kıran kırana geçen maçta lider Beykoz Belediyespor’u 33-32 mağlup etti.

1. Lig lideri Beykoz Belediyespor ile lig ikincisi Termalspor’un mücadelesinde gülen taraf Termalspor oldu. Ligde son beş haftaya girilirken, Termalspor bu galibiyetle maç eksiğiyle, lideri 2 puan geriden takibini sürdürdü.

Beykoz Belediyespor ile Termalspor mücadelesinde ilk yarı konuk ekibin 13-17 üstünlüğüyle sona erdi. İkinci yarıya daha iyi başlayan Termalspor, rakibine karşı üstün bir oyun ortaya koyarak karşılaşmayı 33-32 kazandı.

Termalspor Antrenörü Ali Erzurumluoğlu, zorlu maçtan galibiyetle ayrıldıkları için mutlu olduklarını ifade ederek, “Kıran kırana geçen bir müsabakadan daha alnımızın akıyla çıktık. Lig lideriyle çıktığımız zorlu maçta oyuncularım müthiş bir performans ortaya koydu. Maça kötü başladık ancak sonuçta gülen taraf biz olduk. Maç eksiğiyle liderin iki puan gerisindeyiz. Ligin bitimine beş hafta kaldı ve ligi zirvede bitirmek bizim için çok önemli. Aldığımız bu galibiyet liderlik yolunda umutlarımızı daha da arttırdı.” dedi. Erzurumluoğlu, maça büyük ilgi gösteren ve baştan sona müthiş destekle alınan galibiyette büyük pay sahibi olan taraftarlara da teşekkür etti




Bakmadan Geçme