B.B.Ankaraspor , İkinci Yarıda Açıldı

Hentbol Erkekler Süper Ligi 17.Haftası’nda Büyükşehir Belediye Ankaraspor, deplasmanda Gençlerbirliği’ni mağlup etti.

Thf Spor Salonu’nda oynanan müsabakanın ilk yarısına 16-12 skor üstünlüğü ile ev sahibi ekip önde girdi. Karşılaşmanın ikinci yarısı oyuna ağırlığını koyan deplasman ekibi Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor , 28-21 skor ile müsabakadan galip ayrıldı.

Büyükşehir Belediye Ankaraspor , bu galibiyet ile puanını 26’ya yükseltir iken , Gençlerbirliği 10 puan kaldı.

Müsabaka Sonrası  Hentbolhaber.Net’e Büyükşehir Belediye Ankaraspor’da Antrenör Zeki Polat açıklamalarda bulundu.

Polat, " İlk yarıda daha fazla kazanma arzusu sergileyen Gençlerbirliği idi. İlk yarıda savunmada sıkıntılarımız oldu. Ancak ikinci yarıya iyi başladık. Kalemizden toplarda çıkınca Ankaraspor gibi oynayarak galibiyete uzandık. Güzel bir galibiyet oldu. Oyuncularımız tebrik ederim."dedi.

Gençlerbirliği’nde Antrenör Rüştü Şahin ise şunları söyledi: "  İlk yarıda üstün olan taraf bizdik. Ancak rakibimizin kadro derinliğinin olması, ikinci yarıda onların üstünlüğünü getirdi. İlk yarımızda ki oyundan memnunum ancak ikinci yarıda daha etkili olabilirdik."dedi.
SALON: Türkiye Hentbol Federasyonu

HAKEMLER: Özgür Benli, Savaş Yüksek

GENÇLERBİRLİĞİ:Nenad, Nikola 1, Barış 3, Zeki 5, Berk 2, Necmi, Uras 1, Nevzat,Vukajika, Özkan 5, Yunus, Ufuk 2, Özgür 2, Batur, Kerem

BÜYÜKŞEHİRBELEDİYE Ankara: Alperen 4, Sergei 1, Atila, Paulo 5, Tuğrul 2, İzzet,Gökhan 6, Mehmet 3, Burak, İbrahim, Tuğberk 2, Adan 2, Taner, İsmet 2,Hüseyin, Ömer 1

İLK YARI: 14-11 (Gençlerbirliği lehine)

 Haber

Bakmadan Geçme