Plaj Avrupa Şampiyonasında Final İçin Son Adım

Avrupa Genç Erkekler ve Bayanlar Plaj Hentbolu şampiyonası Gürcistan’ın Batum şehrinde tüm hızıyla devam ediyor.Final Müsabakaları yarın.

Kadın ve Erkek Milli Takımımız Grup müsabakalarında oynamış oldukları 3müsabakanın ikisini de kazanarak çeyrek finale çıktılar, ardından bugün oynanan müsabakalar sonucunda Plaj Erkek ve Kadın Genç Milli Takımımız yarın yarı final müsabakasında oynama şansı elde ettiler.

Yarın(pazar günü) oynanacak olan yarı final müsabakalarının ardından , akşam üstü final müsabakaları ile Avrupa Şampiyonası son bulacak.

Erkek Genç Milli Plaj Takımımız yarın Saat:12.15’de Macaristan ile yarı final müsabakasına çıkacak. Erkek Milli Takımımız bu müsabakayı kazanması halinde akşam seansında 18.15 de final müsabakasını oynayacak.Erkek Milli Takımımız yarı final müsabakasını kaybederse Saat:16.45 3.4.’lük müsabakasında 3. olmak için mücadele edecek.

Kadın Genç Milli Plaj Takımımız ise yarın Saat:11.30’da Norveç ile yarı final müsabakasına çıkacak. Kadın Milli Takımımız bu müsabakayı kazanması halinde akşam seansında 17.30 de final müsabakasını oynayacak.Kadın Milli Takımımız yarı final müsabakasını kaybederse Saat:16.00 3.4.’lük müsabakasında 3. olmak için mücadele edecek.

Erkek ve Kadın Plaj Genç Milli Takım Kadromuz

Haber

Haber

Bakmadan Geçme