Milliler Finalde

Erkek ve Kadınlar U18 Plaj Milli Takımımız Avrupa Şampiyonası Finalindeler.

Erkek Genç Milli Plaj Takımımız bugün Saat:12.15’de Macaristan ile yarı final müsabakasına çıktı. Erkek Milli Takımımız bu müsabakayı Setlerde 1-2 kazanarak  akşam seansında 18.15de final oynamayı hak etti.

Yarı Final müsabakasında normal setleri 1-1 biterken, Shoot Out’u 6-9 önde bitiren Türkiye, müsabakayı 1-2 kazanarak adını finale yazdırdı. Milli Takımımızda Ramazan Mutlu ve Alper Özkan, İsmet Yılmaz ekibimizi finale taşıyan skor yükünü çeken sporcularımız oldular. Erkek Milli Takımımızın Finaldeki rakibi Rusya oldu.

Kadın Genç Milli Plaj Takımımız ise bugün Saat:11.30’da Norveç ile yarı final müsabakasına çıktı. Kadın Milli Takımımız bu müsabakayı 2-0 kazanarak akşam seansında 17.30de final müsabakasını oynamayı hak etti.Kadın Milli Takımımızda Sibel Karameke ve Seher Ay müsabakada skor yükünü çeken sporcularımız oldular. Kadın Milli Takımımızın Finaldeki Rakibi Macaristan oldu

Avrupa Şampiyonasında görevli hakem çiftimiz Sema Türkan ile Sibel Erdoğan, Milli Takımımızın final oynaması sebebiyle şampiyonada finalde görev alamazlarken , Erkekler 3.4.’lük müsabakasında Macaristan – İsviçre müsabakasını yönetecekler.

Bakmadan Geçme