B.B. Ankaraspor’dan Fair-Play “GOL”ü

Spor Toto Erkekler Türkiye Kupasında 2. tur D grubu ikinci maçında Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor, Antalyaspor’u 25-24 mağlup ederek, çeyrek finale yükseldi.

Müsabakaya başlayan Büyükşehir Belediye Ankaraspor olurken, maçın ilk saniyelerinde yaşanan olay herkesi şarşırttı.

Hentbol Kuralları içerisinde yazılı olmasada birçok müsabakanın ilk başlangıç düdüğü ile birlikte oyuncular hucüma çıkar ve her iki takımın sahada olan oyuncuları birbirlerine başarılar dileyerek müsabakaya başlarlar idi.

Büyükşehir Belediye Ankaraspor ile Antalyaspor arasında yaşanan ilk saniyelerde ki olayda bununla ilgili. Ankaraspor hücuma çıkarken topu elinde bulunduran Burak , diğer oyuncular birbirlerine başarılar diler iken topu pivot mevkiindeki arkadaşı Mehmet’e verdi ve Mehmet’te top ile buluşunca fileleri havalandırdı. Bu gol sonrası Antalyaspor teknik heyeti, oyuncular şarşırırlar iken ,tribünde bulunan bazı seyircilerde Ankaraspor’un FairPlay olarak bu gole karşılık vereceğini düşündüler. Ancak gol sonrası oyuna başlayan Antalyaspor, hucümda iken Ankaraspor’lu Türk oyuncular savunma yapmadı ancak yabancı oyuncular anlamadı ve normal maç savunmasını gerçekleştirdiler.

Ankara THF Spor salonunda oynanan mücadelenin ilk yarısı 15-12 Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor üstünlüğüyle tamamlandı.

Müsabaka sonrası soyunma odasına gelen Ankaraspor’lu oyuncular özür dilerler iken, müsabaka B.B. Ankaraspor’un Fair-Play “GOL”üyle tek sayıyla 25-24 Ankaraspor lehine sonuçlandı ve Antalyaspor salondan mağlup ayrıldı.

Bakmadan Geçme