Babacan resmen Beykoz’da

Hentbolhaber.net / Yılmaz Acar DavutHentbol Erkekler Süper Ligi’nde mücadele eden Beykoz Belediyesi, Antalyaspor’dan Ali Emre Babacan’ı renklerine bağladı. Geçtiğimiz gün imza için İstanbul’a giden genç yıldız, kendisini Beykozlu yapan sözleşmeyi imzaladı. Ali Emre Babacan transferinin ardından yaptığı açıklamada “Kendimi ait hissettiğim yerdeyim” dedi. 

Hentbolhaber.net / Yılmaz Acar Davut

Hentbol Erkekler Süper Ligi’nde mücadele eden Beykoz Belediyesi, Antalyaspor’dan Ali Emre Babacan’ı renklerine bağladı. Geçtiğimiz gün imza için İstanbul’a giden genç yıldız, kendisini Beykozlu yapan sözleşmeyi imzaladı.

2020-2021 sezonu sonunda Hentbolhaber.net tarafından düzenlenen Yurtbay Seramik Hentbolun En’leri Ödül Töreni’nde Yıldızı Parlayan Genç Yetenek Ödülü’nü alan Babacan, bu sezon 670 gol atan Antalyaspor’da 207 gol atarak hem bu ödülün ne kadar yerinde olduğunu hem de bu ödülü ne kadar hak etmiş olduğunu gösterdi. Bu performansıyla Türkiye’de kulüplerin transfer listesine adını yazdıran Ali Emre Babacan, tercihini Beykoz Belediyesi’nden yana kullandı.

Ali Emre Babacan transferinin ardından yaptığı açıklamada; “Beykoz’da olduğum için mutluyum. Yeni sezon için sabırsızlanıyorum. Kendimi ait hissettiğim yerdeyim. Oyun sistemi, oyun anlayışı olarak bana en uygun olan kulübün Beykoz Belediyesi olduğunu düşünüyorum. Burası kendimi geliştirip başarı elde edebileceğim bir kulüp. Sakatlıksız, başarılarla dolu, güzel bir sezon olmasını diliyorum” dedi.

BEYKOZ’UN TRANSFER MEMNUNİYETİ
Beykoz Belediyesi Erkek Hentbol Takımı İdari Menajeri Cengiz Hatırnaz ise şöyle konuştu: “Ali Emre Türk hentbolünün yakından tanıdığı, kendini sürekli geliştiren, gelişime açık bir yetenek. Beykoz Belediyesi’nin transfer stratejisine tam anlamıyla uyan bir yapısı var. Ali Emre Babacan gibi bir yeteneği kadromuza kattığımız için mutluluk duyuyoruz. Ali Emre’ye hoşgeldin diyor, takımımızla birlikte sakatlıksız nice başarılar diliyoruz.”

Hatırnaz son olarak: “Bu transferin gerçekleşmesinde kolaylık sağlayan Antalyaspor Hentbol Şube Sorumlusu Hakan İrban’a ve yönetimine, Ali Emre Babacan’ın Türk hentboluna kazandırılmasında ve onun gelişiminde büyük katkısı olan Antrenör Mustafa Babacan’a teşekkürlerimi iletiyorum.”

 

Bakmadan Geçme