Bakan Faruk Çelik, Hentbolcularla Buluştu!

Tatil için Rize'de Bulunan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ve Kızı Zeynep Çelik, Türkiye Hentbol Bayanlar Süper Lig Ekiplerinden Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübünün (GSK) yönetim kurulu, teknik ekip ve sporcuları ile buluştu.

Rize’nin Çamlıhemşin İlçesine Bağlı AyderYaylasında Ailesi ile birlikte tatil yapan Çalışma ve Sosyal GüvenlikBakanı Faruk Çelik, bu yıl ülkemizi Bayanlar Avrupa Challenge kupasındatemsil edecek olan Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü yönetim Kurulu BaşkanıSultan Rauf Oğuz, Başkan Yardımcısı Dursun Yaşaroğlu, Yönetim KuruluÜyesi Ali Biberoğlu, Teknik Direktör Hüsnü Kemal Durak İşadamları FarukTaşkın, Ahmet Taşkın ve hentbol takımı oyuncuları ile buluştu.

 

Takım Kaptanlarından Serpil Abdioğlu Bakan Çelik’e Çiçek TakdimEderken, Perihan Topaloğlu ise Zeynep Çelik’e 53 Numaralı Ardeşen GSKforması, yönetim ise serender maketi hediye etti.

Bakan Faruk Çelik’e geçen sezon Ardeşen GSK’ya vermiş olduğu destektenötürü teşekkürlerini ileten Kulüp Başkanı Sultan Rauf Oğuz, “Bu sezon dayeniden süper lig de size layık bir gençlikle, kültür ve geleneğimizlebirlikte ilimizi, Avrupa Kupalarında da ülkemizi en iyi şekilde temsiledeceğiz. Bu yıl yaptığımız transferlerle takımımızın gücüne güç kattık.Geçen yıl 4. sırada bitirdiğimiz lig’de bu sezon ki hedefimiz ilk 3içerisinde yer almak. Avrupa’da ise en az bir Çeyrek Final oynamak.İsteğimiz ve arzumuz salon sporlarında ülkemizi en iyi şekilde temsiletmek.” Dedi.

Haber

Ardeşen GSK’nın elde etmiş olduğubaşarıyı yakından takip ettiğini anımsatan Bakan Çelik ise, “Taşradakibir ilçe takımının bu denli bir başarı elde etmesi gerçekten güzel birolay. Çünkü süper Lig’de ya da Avrupa’da mücadele etmek kolay bir işdeğil. Biz geçen yıl da destek verdik, bu yıl da destek vermeye devamedeceğiz. Siz yeter ki bu mütevazı yapınızla başarılarınıza başarıkatmaya devam edin.” Dedi.

Haber/Resim : Ömer Faruk Zenginal-Ardeşen

Bakmadan Geçme